Κάποιες από εσάς βρίσκεστε ήδη σε διακοπές, κάποιες άλλες ετοιμάζεστε και υπάρχει η κατηγορία που επέστρεψε ήδη. Όπως και να’ χει είναι Αύγουστος, ο ωραιότερος μήνας του χρόνου, όπου κι αν βρίσκεστε. Ακόμη και στην βάση σας.

Το κέντρο είναι υπέροχο, μην το ξεχνάτε. Άδειο και ήσυχο, μπορείτε να κάνετε άνετα τα ψώνια σας, να πιείτε το ποτό σας χωρίς συνωστισμό γύρω σας και να ανακαλύψετε υπέροχε γωνιές.

Επίσης, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στη μανικιουρίστ σας τη μέρα ακριβώς που θέλετε χωρίς να περιμένετε. Εμείς συνεχίζουμε να σας αποκαλύπτουμε άλλωστε τα πιο εντυπωσιακά, καλοκαιρινά looks.

Δεν χρειάζεται να ψάξετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποθηκεύσετε εκείνο που σας αρέσει περισσότερο και να της το δείξετε.

Σήμερα μάλιστα σας έχουμε το πιο δροσερό και χαρούμενο που συνδυάζει δύο τάσεις μαζί. Πρόκειται για το fruits french manicure. Ναι, french manicure στολισμένο με υπέροχα, μικροσκοπικά φρούτα όπως κεράσια και φέτες από καρπούζι.

Αν έχετε ταλέντο στο μανικιούρ μπορείτε να το κάνετε μόνες στο σπίτι αρκεί να έχετε τα ειδικά stickers με φρούτα που θα κολλήσετε στα νύχια σας.

 

https://www.instagram.com/p/CCyRdwrpRos/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CCLzopVn0jY/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B9y6aDYHRWy/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CDsGkBhhJej/?utm_source=ig_embed

Πηγή:faysbook.gr