Παραδέχθηκε ότι είχε όνειρο να φιλήσει τον Μπραντ Πιτ και αποκάλυψε πώς τα κατάφερε

Η Μάργκοτ Ρόμπι παραδέχθηκε ότι έπεισε τον σκηνοθέτη του «Babylon», να βάλει τον χαρακτήρα της και εκείνον του Μπραντ Πιτ να φιληθούν στην ταινία.

«Δεν ήταν στο σενάριο», είπε η 32χρονη ηθοποιός για το φιλί της με τον Μπραντ Πιτ στην επερχόμενη ταινία τους, μιλώντας στο E! News.

«Αλλά σκέφτηκα: “Πότε αλλιώς θα έχω την ευκαιρία να φιλήσω τον Μπραντ Πιτ; Θα το προσπαθήσω”».

Η Ρόμπι έπεισε τον 37χρονο σκηνοθέτη, Ντάμιεν Σαζέλ, να την αφήσει να φιληθεί με τον 58χρονο Πιτ, υποστηρίζοντας ότι θεωρεί πως αυτό θα έκαναν οι χαρακτήρες τους στη σκηνή.

«Είπα, “Ντάμιεν, νομίζω ότι η Νέλι θα πήγαινε και θα φιλούσε τον Τζακ”», θυμήθηκε η Ρόμπι. «Και ο Ντάμιεν είπε, “Λοιπόν, θα μπορούσε- περίμενε, περίμενε. Θέλεις απλά να φιλήσεις τον Μπραντ Πιτ”. Και εγώ είπα, “Εντάξει, κάνε μου μήνυση. Αυτή η ευκαιρία μπορεί να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά”. Και εκείνος απάντησε: “Όντως λειτουργεί για τον χαρακτήρα” οπότε του είπα: “Έτσι νομίζω”».

Η 32χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι χάρηκε όταν κατάφερε να φιλήσει τον Μπραντ Πιτ- αλλά εξεπλάγη ευχάριστα όταν και ο Σαζέλ συνειδητοποίησε ότι η τρυφερή στιγμή μεταξύ των χαρακτήρων λειτούργησε πράγματι για τη σκηνή.

«Είπε, ‘Όχι, κάντε το ξανά. Όντως δουλεύει”», αστειεύτηκε η Ρόμπι. «Κι εγώ σκεφτόμουν, “Α, τέλεια”»..

Και όπως φαίνεται ο Μπραντ Πιτ δεν ήταν ο μόνος στα γυρίσματα με τον οποίο η Μαργκό Ρόμπι μοιράστηκε ένα φιλί.

«Βασικά φίλησα και την Κάθριν [Γουότερστον]. Αλλά δεν ξέρω αν κόπηκε στο μοντάζ», είπε.

 

Παρόλο που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να φιλήσει τον Μπραντ Πιτ, η Μαργκό Ρόμπι δηλώνει απόλυτα ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Τομ Άκερλεϊ, παραγωγό ταινιών, με τον οποίο φέρεται να παντρεύτηκαν το 2016 – αν και το Page Six αποκάλυψε ότι ήταν κρυφά παντρεμένοι για πολύ περισσότερο καιρό.

 

 

Πηγή: lifo.gr