Το «Κτήμα Ξηρομερίτη» μπήκε στον οινικό χάρτη της Πιερίας και της Ελλάδας το 2012. Στις πλαγιές των Πιερίων και στη σκιά του μυθικού Ολύμπου, σε απόσταση μόλις τριών (3) χιλιομέτρων από το κέντρο της Κατερίνης, βρίσκονται οι αμπελώνες μας, έκτασης 20 στρεμμάτων, και το οινοποιείο μας.

Εδώ σας υποδέχονται η Χριστίνα, υπεύθυνη του οινοποιείου και ο Αλέξανδρος, πτυχιούχος οινολογίας, οι οποίοι θα σας μυήσουν στα μυστικά της αμπέλου και των οίνων. Οι υπεύθυνοι του οινοποιείου μας θα σας ενημερώσουν για την ιστορία του κρασιού, τον τρόπο και την διαδικασία παραγωγής του και  συσκευασίας του.

 

 

 

Στον χώρο του οινοποιείου μας, μέσα σ’ ένα φιλόξενο, ήρεμο και φυσικό περιβάλλον με πλούσια τα αρώματα της φύσης, δημιουργήσαμε μια όαση δροσιάς στην σκιά της φλαμουριάς και του πλάτανου, όπου ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει το κρασί που επιθυμεί επιλέγοντας από τις εντυπωσιακές ετικέτες του κτήματος συνοδεία απολαυστικών εδεσμάτων.

 

 

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε κάθε απόγευμα από τις 18.00 και κάθε Κυριακή από τις 11.00 π.μ. έως και αργά το απόγευμα κατόπιν επικοινωνίας στα τηλέφωνα 6977064157, 6978210767

Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε και να σας ξεναγήσουμε.

Στο Κτήμα μας μπορείτε να κάνετε γενέθλια και εκδηλώσεις σε ένα φιλόξενο περιβάλλον.

 

 

INFO:

Κτήμα Ξηρομερίτη

Οινοποιείο – Εμφιαλωτήριο

3ο Χιλ. Π.Ε.Ο Κατερίνης – Θεσ/νίκης

e-mail:[email protected]

Τηλ: 6977064157, 6978210767