Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διάρκεια οποιασδήποτε ταινίας του Batman

Φροντίστε να ετοιμάσετε πολλά σνακ όταν το «The Batman» βγει στους κινηματογράφους στις 4 Μαρτίου, καθώς η νέα ταινία με τον Ρόμπερτ Πάτινσον θα έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια — σχεδόν τρεις ώρες.

Πηγές της Warner Bros επιβεβαίωσαν στο Hollywood Reporter ότι η ταινία που βασίζεται στον υπερήρωα της DC Comics έχει διάρκεια δύο ώρες και 55 λεπτά, συμπεριλαμβανομένων οκτώ λεπτών credits.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διάρκεια οποιασδήποτε ταινίας του Batman και μια από μεγαλύτερες στην κατηγορία ταινιών κόμικ.

Ενώ στο παρελθόν υπήρξαν μεγαλύτερες ταινίες με υπερήρωες, το θρίλερ σε σκηνοθεσία Ματ Ριβς κατέχει τα πρωτεία όσον αφορά τη διάρκειά του.

Η ταινία «Avengers: Endgame» της Marvel Cinematic Universe, που κυκλοφόρησε το 2019, είχε διάρκεια 181 λεπτά, ενώ το «Zack Snyder’s Justice League» (που κυκλοφόρησε στο HBO Max πέρυσι) διαρκεί τέσσερις ώρες και δύο λεπτά, αν και η θεατρική έκδοση του 2017 διήρκεσε μόνο δύο ώρες.

Μια άλλη ταινία που οι θεατές του Netflix κλήθηκαν να παρακολουθήσουν για αρκετή ώρα ήταν το «The Irishman» του Μάρτιν Σκορτσέζε, που έλαβε εξαιρετικές κριτικές, διαρκώντας σχεδόν τρεισήμισι ώρες.

 

Πηγή:lifo.gr