Ρεπορτάζ – παρουσίαση: Σμαρώ Γιαννούλη

ΧΡ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ OPTO HELLAS: «ΤΑ EYEΦOS ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΕΛΑΤΗ – ΟΠΤΟΜΕΤΡΗ – ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ» 

ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΓΥΑΛΙΩΝ ΟΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΤΙΚΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ

Τις καλύτερες εντυπώσεις και ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια προκαλεί το νέο κατάστημα Eyeφos, το οποίο βρίσκεται σε λειτουργία από την 1η Απριλίου στην Κατερίνη (Εθν. Αντιστάσεως 35). Πρόκειται για το οπτικό κέντρο της επόμενης δεκαετίας, το οποίο προσφέρει σε όσες και όσους το επισκεφτούν μια νέα εμπειρία όρασης. 

Στο Eyeφos συνδυάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δύο κόσμοι, με πλήρως συμπληρωματικό τρόπο. Από τη μια μεριά παρέχεται στο κοινό η γνώση και την εμπειρία του οπτικού οπτομέτρη σε ένα κέντρο όρασης με πλήρως ενημερωμένες συλλογές γυαλιών οράσεως και ηλίου, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους οπτικούς φακούς και με μια ομάδα εκπαιδευμένων συμβούλων πώλησης η οποία ανθρώπινα θα καθοδηγήσει το κοινό για να επιλέξει το καλύτερο γυαλί οράσεως ή ηλίου στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

Από την άλλη μεριά, παρέχεται η δυνατότητα συζήτησης για οποιοδήποτε πρόβλημα όρασης, μέσα από την 25 ετών εμπειρία στον χώρο της οφθαλμολογίας και μέσα από τη συνεργασία με όλους τους οφθαλμιάτρους και της περιοχής, καθώς και όλης της χώρας.

Το οπτικό κέντρο Eyeφos δημιουργήθηκε από την εταιρεία OPTO HELLAS, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες οφθαλμολογικού εξοπλισμού και εκπροσώπησης εργοστασίων σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Πρόκειται για μια 100% ελληνική εταιρία, η οποία αποτελεί πρότυπο, εκπροσωπώντας μάλιστα τη χωρά μας στο εξωτερικό και στα παγκόσμια συνέδρια. 

Τα Eyeφos είναι μια νέα επιχειρηματική επένδυση της OPTO HELLAS με σκοπό να παρέχεται στους πολίτες όλη η επιστημονική και τεχνολογική γνώση, με τελευταίας γενιάς οφθαλμικούς φακούς, που συνδυάζονται εξαιρετικά με σκελετούς οράσεως και ηλίου, μοναδικής ποιότητας και σχεδιασμού. Συγχρόνως, μια εκπαιδευμένη ομάδα συμβούλων περιμένει τους πολίτες για να συζητήσουν οποιοδήποτε προβλήματα όρασης υπάρχει και να τους ενημερώσει για τα νέα επιστημονικά δεδομένα.

Το Eyeφos στην οδό Εθν. Αντιστάσεως 35 στην Κατερίνη είναι ένας χώρος σύγχρονος, ιδιαίτερος, με μίνιμαλ σχεδιασμό, μέσω του οποίου προβάλλονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο ο τεχνολογικός εξοπλισμός όσο και οι σκελετοί ηλίου και οράσεως που στολίζουν μοναδικά τον χώρο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OPTO HELLAS κ. Χρήστος Παπανικολάου μαζί με στελέχη της επιχείρησης

Στελέχη με πολύχρονη εμπειρία και κατάρτιση είναι έτοιμα να υποδεχτούν κάθε ενδιαφερόμενο και να τους παρέχουν πολύτιμες συμβουλές. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OPTO HELLAS κ. Χρήστος Παπανικολάου, επικεφαλής μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης ομάδας, ανέφερε για τη δημιουργία του νέου οπτικού κέντρου: «Τα Eyeφos, υιοθετώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, δημιουργούνται με σκοπό να εδραιωθεί ένα νέο περιβάλλον, πελάτη – οπτομέτρη – οφθαλμιάτρου σε αρμονική συνεργασία, για να αναπτύξουμε όσο πιο γρήγορα τον προληπτικό έλεγχο».