ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ   ώρα 21:00

ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗ

Έξι χαρακτήρες, ο καθένας με μια ιδιαίτερη ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή – TOC (trouble obsessionnel compulsif) στην γαλλική απόδοση – περιμένουν στην αίθουσα αναμονής του ιατρείου του, τον πιο καταξιωμένο ψυχίατρο παγκοσμίως με την ελπίδα να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. Η συνάντησή τους οδηγεί σε απρόσμενες καταστάσεις και εξάρσεις επιφυλάσσοντας απολαυστικές εκπλήξεις τόσο για τους ίδιους όσο και για τους θεατές!

Το ΄TOC TOC΄ είναι μια διασκεδαστική κωμωδία και συγχρόνως μια σαρκαστική ματιά απέναντι στον κοινωνικό ρατσισμό που ανατρέπει στερεότυπα απέναντι σε ανθρώπους με ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές, εγείροντας έντονους κοινωνικούς προβληματισμούς.

Σκηνοθεσία-σκηνική εγκατάσταση: Κώστας Μυστακίδης                                       Ενδυματολογικές ιδέες: η Ομάδα                                                                                      Σχεδιασμός Αφίσας : Παντελής Βατουσιάδης (Vatum)

Διανομή

Κώστας Μυστακίδης, Τίνα Ιωαννίδου, Αγγελική Γκουντρουμπή, Τάσος Αετόπουλος,            Ζωή Καραγεωργίου, Αλέξης Δαλαμήτρας και η Βαρβάρα Δαβιτίδου

                  Τιμές εισιτηρίων : Κανονικό 10€ – Εκπτωτικό (μαθητικό-ανέργων) 8€

Λόγω συγκεκριμένης ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής ακούγονται βωμολοχίες για αυτό η παράσταση προτείνεται σε θεατές άνω των 15 ετών.