Άνδρας ηλικίας 38 με 40 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι σε τροχαίο, ενώ βρισκόταν στην Ιπποκράτειο Πολιτεία η οποία πλήττεται από τη μεγάλη φωτιά, εξέπνευσε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο άνδρας ήταν συνεπιβάτης σε μοτοποδήλατο, το οποίο βρέθηκε μπροστά από ένα κρεμασμένο καλώδιο υψηλής τάσης. Ο οδηγός κατάφερε να σκύψει, ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο άνδρας ήρθε σε επαφή με μεγάλη τάση, η οποία τον «τίναξε».

Πυροσβέστες που βρίσκονταν στο σημείο τον βρήκαν δίπλα στη μηχανή και προχώρησαν σε πρώτες βοήθειες και του έκαναν ΚΑΡΠΑ για 70 λεπτά.

Παράλληλα, έγινε αγώνας δρόμου για την αναζήτηση ασθενοφόρου και τη μεταφορά του άνδρα από την Ιπποκράτειο Πολιτεία στο ΚΑΤ, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

O άτυχος άνδρας διακομίστηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ, καθώς έφερε τραύματα στο κεφάλι, ύστερα από τροχαίο.

Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας φέρεται να ήταν εθελοντής, ο οποίος είχε βρεθεί στο σημείο για συνδράμει στην κατάσβεση.

Η επίσημη ενημέρωση του νοσοκομείου έχει ως εξής:

Την 14:00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ  κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης  επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα.

 

Πηγή: opentvgr