Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας 62 ετών σε δύσβατη περιοχή κοντά στο χωριό Άγιος Χαράλαμπος Μώλου στη Φθιώτιδα. Όπως έγινε γνωστό, δέντρο καταπλάκωσε τον άτυχο άνδρα.

Ο 62χρονος προσέφερε διάφορες εργασίες σε ένα Μετόχι γυναικείου Μοναστηριού της περιοχής. Όπως κατέθεσαν οι μοναχές στην Αστυνομία, ο άνδρας δεν εμφανίστηκε προχθές στο Μοναστήρι για να πάρει φαγητό, πράγμα που έκανε συνήθως το τελευταίο διάστημα.

Επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας οι μοναχές ανησύχησαν και από χθες το πρωί άρχισαν να τον αναζητούν στο δάσος και τα κρίσιμα σημεία της περιοχής που διέμενε. Μετά το μεσημέρι μία από τις μοναχές εντόπισε σε ένα ρέμα της περιοχής το τρακτέρ το οποίο χρησιμοποιούσε ο 62χρονος. Όταν έφτασε κοντά είδε πως ένα πολύ μεγάλο δέντρο τον είχε πλακώσει.

Χρειάστηκε ολόκληρη επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για να μπορέσουν να μεταφέρουν τον άτυχο 62χρονο σε σημείο που θα μπορούσε να τον παραλάβει ασθενοφόρο και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας όπου διατάχτηκε νεκροψία και νεκροτομή. Να σημειωθεί τέλος ότι προανάκριση εκτελεί το Αστυνομικό Τμήμα των Καμένων Βούρλων.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ