Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Πεύκη, όπου μια 32χρονη μητέρα πέταξε το πεντάχρονο κοριτσάκι της από την ταράτσα τριώροφης κατοικίας και στη συνέχεια βούτηξε και εκείνη στο κενό.

Αποτέλεσμα της αδιανόητης αυτής πράξης, που έγινε στην οδό Κολοκοτρώνη 67 στην Πεύκη, ήταν ο θάνατος και της μητέρας και της κόρης.

 

Σπάραξε ο τραγικός πατέρας: «Γιατί μου το έκανες αυτό;»

Ακόμα ένα τραγικό πρόσωπο στην συγκεκριμένη ιστορία είναι ο πατέρας και σύζυγος των θυμάτων της τραγωδίας, ο οποίος έφτασε κάτω από το σπίτι και αντίκρισε νεκρές τη γυναίκα και την κόρη του. Γείτονες τον είδαν και τον άκουσαν να σπαράζει: «Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί μου το έκανες αυτό;», φώναζε.

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τη γυναίκα να βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της, ωστόσο ο πεθερός της διέψευσε τη συγκεκριμένη είδηση, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

 

 

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της;»

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω », ανέφερε ο πατέρας του άνδρα της 32χρονης.

 

 

Η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα -νηπιαγωγός στο επάγγελμα- αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα βαριάς μορφής αυτισμό, είχε και το παιδί.