Μεγάλα κέφια τις τελευταίες ώρες στο Twitter με αμέτρητους χρήστες να σχολιάζουν με χιούμορ τη «συμφορά» που μας βρήκε σήμερα, καθότι Τρίτη και 13 (γρουσούζικη μέρα κατά τη λαϊκή παράδοση) αλλά και… 2020, μια χρονιά που – ας το παραδεχτούμε – δεν υπήρξε ιδιαίτερα τυχερή μέχρι στιγμής για την υφήλιο.

Η ατυχία της Τρίτης και 13 έρχεται να προστεθεί στην γενικότερη «γκαντεμιά» του 2020 (τη χρονιά που σημαδεύτηκε από την πανδημία) και το κερασάκι στην τούρτα είναι η κακοκαιρία που σφυροκοπά σήμερα στη χώρα. Ο παραπάνω συνδυασμός έκανε πολλούς χρήστες να δηλώνουν αποφασισμένοι να κλειδωθούν σπίτι και να μην ξεμυτίσουν αν δεν περάσει η μπόρα – κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να ζητούν από την Πολιτική Προστασία να στείλει μήνυμα στους πολίτες να… καλυφθούν, ενώ οι πιο θρησκευόμενοι παρέθεσαν εδάφια από την Αποκάλυψη. Όλα αυτά βέβαια στο πλαίσιο της πλάκας που συνηθίζεται στο Twitter κάθε τέτοια μέρα.

Υπήρξαν βέβαια και κάποιο τολμηροί που δεν δίστασαν να… προκαλέσουν την τύχη τους λέγοντας ένα μεγαλοπρεπές «Bring it on» στο σύμπαν… εξάλλου τι άλλο θα μπορούσε να πάει στραβά;

Δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες αναρτήσεις:

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr