Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Ελπίς Ανδρομάχης και την Πίνδο  Άνω Αγιάννη,  στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off  της Β’  κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας,  που διεξήχθη στο γήπεδο της Ανδρομάχης.
Με την μοιρασιά των βαθμών,  η Ελπίς Ανδρομάχης διατηρήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας πλέον 44 βαθμούς,  ενώ στην 5η θέση παρέμεινε η Πίνδος  Άνω Αγιάννη με συγκομιδή 42 βαθμών.
Η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη και με εναλλαγές του σκορ καθώς η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε νωρίς,  ισοφαρίστηκε στο πρώτο μέρος 1-1,  δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στην επανάληψη,  ωστόσο κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό στις καθυστερήσεις,  φέρνοντας το ματς στα ίσα 2-2.
Φάσεις και τα γκολ
Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ζιάκας με εξαιρετικό σουτ ”κάρφωσε”  τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντινίδη ανοίγοντας το σκορ για την Ελπίς Ανδρομάχης 1-0.
Στο 35΄  ο Μαντζαρίδης με γυριστό σουτ πλασέ από καλή θέση ισοφάρισε 1-1.
Στο 39΄  διαγώνιο σουτ πλασέ του Εφραιμίδη από δεξιά,  ο Γεωργιάδης πάνω στη γραμμή της εστίας πρόλαβε και απομάκρυνε τη μπάλα.
Στο 42΄  η γηπεδούχος ομάδα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδόπουλου από τους αμυντικούς της Πίνδου μέσα στην περιοχή.
Στο 67΄  διαγώνιο σουτ πλασέ του Παπαγεωργίου από αριστερά,  ο Μπαμπαΐτης με τα ακροδάχτυλα παραχώρησε τη μπάλα κόρνερ.
Στο 81΄  ο Εφραιμίδης με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα του σκορ στην Πίνδο  Άνω Αγιάννη 1-2.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζώβληκας εκτέλεσε φάουλ από πολύ καλή θέση,  η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και κατέληξε στον Ταφραλή ο οποίος με πλασέ την προώθησε στα δίχτυα της εστίας του Κωνσταντινίδη διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Αδαμόπουλος με βοηθούς τους κ.κ.  Σταφίδα,  Γιαννακίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων 
 
Ελπίς Ανδρομάχης  (Μανώλης Μπατσαράς):  Μπαμπαΐτης,  Παπαζήσης  Νεκτ.,  Μαγιώνας,  Γεωργιάδης  (53΄  λ.τ.   Σιαμάγκας),  Κουκάρας,  Μπούσιος,  Παπαδόπουλος,  Ζώβληκας,  Καραδήμος  (53΄  Ταφραλής),  Κυπαρίσσης  (79΄  Βογιατζής),  Ζιάκας  (46΄  λ.τ.   Φωτόπουλος).
Πίνδος  Άνω Αγιάννη  (Δημήτρης Παπαγιαννούλης):  Κωνσταντινίδης,  Κακκάρας  Στ.,  Παπαγεωργίου,  Παρμακτσίδης,  Παπαργυρίου,  Παπαζήσης  Κ.,  Καραθάνος  Αντ.  (46΄  Llshaj),  Μαντζαρίδης  (88΄  Κηπόπουλος),  Καραθάνος  Γ.  (88΄  Σιούντας),  Γιαννής,  Εφραιμίδης  (83΄  Αμπατζίδης  Δ.).
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΑΠΡΑΝΗΣ