Με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και πολίτες της Κατερίνης, συναντήθηκε σήμερα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο την προεκλογικής εκστρατείας.

Στόχος του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και ιστορικού στελέχους της παράταξης είναι να φτάσει το μήνυμα της νίκης παντού και οι πολίτες να εκλέξουν τους καλύτερους.

Όπως ανέφερε από το κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησε με τους πολίτες ο κ. Μεϊμαράκης, η δική του περιοδεία στοχεύει στην «αφύπνιση» όλων των πολιτών για συμμετοχή στη διαδικασία των ευρωεκλογών. Οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν Ευρωπαϊκά κόμματα «δηλαδή τη Νέα Δημοκρατία» όπως είπε χαρακτηριστικά, «και ανθρώπους που έχουν εμπειρία και μπορούν να συμβάλουν με λύσεις και προτάσεις στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.»

Καταλήγοντας ο κ. Μεϊμαράκης εξέφρασε την πίστη ότι οι εκλογείς θα προσέλθουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου, δίνοντας μια άνετη νίκη στη Νέα Δημοκρατία και εκλέγοντας ανθρώπους με εμπειρία και ενθουσιασμό, ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, είχε προηγουμένως συνάντηση με τον δήμαρχο Κατερίνης Γιάννη Ντούμο, τον Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρου Χρήστο Κομπατσιάρη και τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο.

Ο κ. Μεϊμαράκης συνοδευόταν από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Μπάμπη Μπρουσκέλη, καθώς και από τους τρεις βουλευτές Πιερίας, ενώ το απόγευμα θα έχει συνάντηση και με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.