Μπορεί οι εχθροπραξίες στο Ναγκόρνο Καραμπάχ να έχουν λήξει, μετά τη συμφωνία κατάπαυσης πυρός και την ανάπτυξη ειρηνευτικών στρατιωτικών δυνάμεων από τη Ρωσία, όμως από ότι φαίνεται οι Αζέροι, έχοντας κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη τους, προχωρούν σε προκλητικές, ασεβείς και προσβλητικές ενέργειες, όπως φάνηκε σε πρόσφατο βίντεο.

Σε πλάνα που έχουν προκαλέσει τρομερές αντιδράσεις στο Διαδίκτυο, Αζέροι στρατιώτες έχουν εισέλθει σε νεκροταφείο Αρμενίων και γελώντας βεβηλώνουν με βαρβαρότητα τάφους, προσβάλλοντας τη μνήμη των νεκρών, χωρίς να δείχνουν καθόλου σεβασμό και ήθος, με τα πλάνα να προκαλούν αποτροπιασμό.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, οι στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν βρίσκονται σε νεκροταφείο και φαίνονται ξεκάθαρα να χτυπούν με κλωτσιές και ποδοπατήματα τον τάφο και το μνημείο μέχρι που καταστρέφεται, ενώ από τα πλάνα μπορεί κάποιος να διακρίνει και τις καταστροφές που έχουν προκαλέσει σε άλλους τάφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Karvachar, που στους Αζέρους είναι γνωστή ως Kalbajar, η οποία παραδόθηκε πρόσφατα στις Ένοπλες Δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν στις αρχές της βδομάδας.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο – Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες:

 

 

 

 

 

Πηγή: onalert.gr