Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφουν στο Ην. Βασίλειο για να συμμετάσχουν στους εορτασμούς

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Άντριου δεν θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ τον επόμενο μήνα, ως μέρος των εορτασμών έναρξης για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Όπως δήλωσε πηγή του Μπάκιγχαμ, σύμφωνα με το BBC, η βασίλισσα Ελισάβετ θα συνοδεύεται στις 2 Ιουνίου από «μέλη της βασιλικής οικογένειας που επί του παρόντος αναλαμβάνουν επίσημα δημόσια καθήκοντα για λογαριασμό».

Η 96χρονη βασίλισσα σχεδιάζει να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις του Ιωβηλαίου, πρόσθεσε το Μπάκιγχαμ.

Η Daily Mail σχολιάζει χαρακτηριστικά ότι ο αποκλεισμός του Χάρι και του Άντριου μπορεί να θεωρηθεί ως απόρριψη, μετά το Megxit του μεν και την εμπλοκή σε σεξουαλικά σκάνδαλα του δε.

Στο μπαλκόνι μαζί με την βασίλισσα Ελισάβετ θα βρίσκονται ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τα παιδιά τους, αλλά και ο κόμης και κόμισσα του Γουέσεξ, μεταξύ άλλων.

Η βασίλισσα, η οποία έχει κινητικά προβλήματα, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από μια σειρά από πρόσφατες εκδηλώσεις – και υπήρξαν ερωτήματικά σχετικά με το πόσο θα μπορέσει να συμμετάσχει στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου.

Η τελευταία ενημέρωση αφήνει το ερώτημα ανοιχτό – με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ σχεδιάζει να συμμετάσχει σε ορισμένες από τις εκδηλώσεις. Τίποτα ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ θα συμμετάσχουν στους εορτασμούς

Λίγο αφότου, ανακοινώθηκε ότι αποκλείστηκαν από το μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, έγινε γνωστό ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παραστούν στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου μαζί με τα παιδιά τους.

Μια εκπρόσωπος είπε: «Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι ενθουσιασμένοι και έχουν την τιμή να παρευρεθούν στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας αυτόν τον Ιούνιο με τα παιδιά τους».

 

Με πληροφορίες BBC

Πηγή: lifo.gr