Τι συμβαίνει όταν αφήνεις το παράθυρο του δωματίου σου ελάχιστα ανοιχτό κατά τη διάρκεια χιονοθύελλα; Τα πάντα σκεπάζονται από χιόνι!

Η χειμερινή καταιγίδα Κένεν έπληξε πολλές περιοχές των ΗΠΑ το Σαββατοκύριακο. Μια φοιτήτρια όμως του Πανεπιστημίου της Βοστώνης είδε το χιόνι όχι μόνο στους δρόμους της πόλης της αλλά και μέσα στο δωμάτιό της.

Η Άσλιν, αποφάσισε να περάσει το βράδυ της στο σπίτι του φίλου της, αφήνοντας ελάχιστα ανοιχτό το παράθυρο του δωματίου της. Πώς όμως το ανακάλυψε; Το περιέγραψε σε ένα βίντεο στο Tik Tok με τίτλο: «Οι συνέπειες του να αφήσεις το παράθυρο ανοιχτό κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας στη Βοστόνη».

 

Δεν μπορούσαν να καταλάβουν από πού ερχόταν το κρύο στο διαμέρισμά τους
Η κοπέλα, που υπογράφει με το όνομα @youaintseenothingg, διαπίστωσε κάποια στιγμή μαζί με την τρίτη συγκάτοικο την Μπέλα πως το σπίτι ήταν κρύο. «Νιώθω κάπως παγωμένα» έστειλε μήνυμα στην Μπέλα, με την κοπέλα να συμφωνεί στέλνοντας πίσω μία φωτογραφία του κλειστού παραθύρου της.

 

Ξαφνικά, όμως, η Μπέλα φάνηκε να συνειδητοποιεί ότι ο κρύος αέρας ερχόταν πίσω από την κλειστή πόρτα του δωματίου της Άσλιν και της έστειλε μήνυμα. Η Άσλιν παραδέχτηκε πως είχε αφήσει το παράθυρό της ανοιχτό, αλλά επέμεινε πως το είχε αφήσει ελάχιστα και ζήτησε από τις συγκατοίκους της να χρησιμοποιήσουν το εφεδρικό κλειδί της για να μπουν στην κρεβατοκάμαρά τους και να το κλείσουν.

Τα πάντα καλύφθηκαν από χιόνι
Με το κλειδί στο χέρι και ντυμένες με ζεστά χειμωνιάτικα παλτό, οι δύο συγκάτοικοι μπήκαν στο δωμάτιο της Άσλιν – όπου το παράθυρο ήταν ορθάνοιχτο. Το χιόνι που έπεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας είχε καλύψει τα πάντα στο υπνοδωμάτιο, προκαλώντας πιθανώς κάποιες ζημιές. Το βίντεο δείχνει το κρεβάτι καλυμμένο τελείως με χιόνι και περίπου 3 πόντοι να σκεπάζουν το μεγαλύτερο μέρος του πατώματος. Καλυμμένα από χιόνι ήταν επίσης το γραφείο και η καρέκλα της Άσλιν όπως και κάποια άλλα αντικείμενα.

Οι συγκάτοικοί της ήταν αρκετά καλοί ώστε όχι μόνο να κλείσουν το παράθυρο αλλά να αρχίζουν και να καθαρίζουν το χάος.

Το βίντεο, έγινε φυσικά viral με 2,3 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 2 μόλις ημέρες. Απαντώντας στα σχόλια, η TikToker έγραψε πως η Άσλιν είναι από την Καλιφόρνια επομένως μπορεί να μην είναι συνηθισμένη σε τόσο ακραία καιρικά φαινόμενα.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr