Φρίκη στην βόρεια Βιρτζίνια τον ΗΠΑ. Μητέρα έδωσε ζελεδάκια μελατονίνης στις κόρες της, 15 και 5 ετών, και αφού αποκοιμήθηκαν τις πυροβόλησε θανάσιμα στα κρεββάτια τους.
Η Veronica Youngblood, 38 ετών καταδικάστηκε την Παρασκευή σε 78 χρόνια φυλάκισης.

Η 38χρονη συνελήφθη τον Αύγουστο του 2018 αφού πυροβόλησε τις κόρες Sharon Castro, 15 ετών, και Brooklynn Youngblood, 5 ετών, στο διαμέρισμά τους στο McLean στη Βιρτζίνια.

Η μεγαλύτερη κόρη, κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία και να πει ότι την είχε πυροβολήσει η μητέρα της.

Οι ένορκοι άκουσαν μια ηχογράφηση αυτής της κλήσης κατά τη διάρκεια μιας δίκης δύο εβδομάδων που ήταν τόσο τραυματική που οι ένορκοι οι ένορκοι κατέληξαν να ζητήσουν ψυχολογική υποστήριξη.

Η μητέρα είπε στους ντετέκτιβ ότι σχεδίαζε να σκοτώσει τα παιδιά και να αυτοκτονήσει μετά από μια παρατεταμένη διαμάχη για την κηδεμονία.

Η 38χρονη, κι ενώ ψυχοραγούσε η 15χρονη κόρη της, τηλεφώνησε στον πρώην σύζυγό της για να του πει ότι τον μισούσε και ότι είχε πυροβολήσει τα παιδιά.

Το μικρότερο παιδί είχε πεθάνει από πυροβολισμό στο κεφάλι επί τόπου, ενώ η μεγάλη κόρη πυροβολήθηκε μία φορά στην πλάτη και μία στο στήθος και πέθανε στο νοσοκομείο.

Ο δικαστής Bellows είπε κατά την καταδίκη: «Οι γονείς έχουν πολλές ευθύνες, αλλά καμία δεν είναι πιο σοβαρή από το να κρατούν τα παιδιά τους ασφαλή. Δυστυχώς, η μητέρα τους έγινε το όργανο του θανάτου τους». Η εισαγγελέας Kelsey Gill είπε ότι οι δολοφονίες ήταν σκόπιμες και ότι η Youngblood αγόρασε το όπλο που χρησιμοποίησε μια εβδομάδα πριν.

 

 

 

Πηγή:dnews.gr