Μια οικογένεια είδε τη παραγγελία της να «έρχεται» με την αστυνομία, αφού ο διανομέας έμπλεξε σε μπελάδες.

 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Βρετανία τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που έκανε ντελίβερι τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών αφού προφανώς έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα μέσα στο Newton Abbot στο Devon.

Μόλις η αστυνομία τον σταμάτησε, συνειδητοποίησε ότι το αυτοκίνητό του δεν ήταν ασφαλισμένο και οι αρχές δήλωσαν ότι το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Έτσι η αστυνομία πήρε την απόφαση να παραδώσει η ίδια την παραγγελία στον πελάτη.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook και στο Twitter, η αστυνομία του Newton Abbot προειδοποίησε τους ανθρώπους για τις συνέπειες του να μην έχουν το σωστό συμβόλαιο ή να μην έχουν καθόλου ασφάλεια. Πρόσθεσαν ότι είχαν ασχοληθεί με πολλά άλλα οχήματα το ίδιο κρύο βράδυ του Δεκεμβρίου και ότι θα ληφθούν μέτρα κατά των ανθρώπων που παραβιάζουν το νόμο.

Η ανάρτησή τους έγραφε: «Την Παρασκευή αυτό το όχημα τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών ενώ έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα μέσα στο Newton Abbot. Ηταν καθ’ οδόν για να παραδώσει κάποια τρόφιμα, αλλά ο οδηγός δεν είχε ασφάλεια και έτσι το αυτοκίνητο κατασχέθηκε. Ευτυχώς η παραγγελία παραδόθηκε από την ομάδα μας και έτσι δεν κρύωσαν».

 

 

Πηγή:in.gr