Κυρίαρχο άθλημα του χειμώνα παρά το ότι  διεξάγεται σε ανοικτό στίβο κερδίζει όλο και περισσότερο την αγάπη και τις καρδιές των συμπολιτών μας.

O Ε.Ο.Σ Κατερίνης διοργανώνει μαθήματα ski & Snowboard στο Χ/Κ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ στα Πιέρια Όρη για παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω.

Στόχος και φιλοσοφία μας είναι η ασφαλής μύηση των νέων χιονοδρόμων στον μαγικό κόσμο του σκι και η ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων έτσι ώστε να αποκτήσουν γνώσεις και ικανότητες που να μπορούν να χαρούν με σιγουριά το χιόνι.

Φέτος ο ΕΟΣ Κατερίνης πρωτοτυπεί! Συνεργαζόμαστε με πρώην ομοσπονδιακούς προπονητές και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (Hellenic Snow Sports Action) προβάλλοντας νέες μεθόδους εκμάθησης στα παιδιά μας .

Ο Σύλλογος παρέχει:

  1. Εκπαίδευση 12 μαθημάτων σε μικρές λειτουργικές ομάδες των 7 έως 10 ατόμων, από πιστοποιημένους εκπαιδευτές! Οι ομάδες εκμάθησης είναι, όσο το δυνατόν πιο ομοιογενείς σε σχέση με την ηλικία αλλά και το επίπεδο γνώσης του αθλήματος.
  2. Εξοπλισμό (σκι – μπότες – μπατόν – σαλοπέτα – κράνος).
  3. Συνοδεία αθλητών.
  4. Την μεταφορά με σύγχρονα λεωφορεία και έμπειρους οδηγούς.
  5. Την έκδοση κάρτας, lift – αναβατήρες.

Όλα τα υλικά παραδίδονται στους συμμετέχοντες την ημέρα της εγγραφής εκτός από τα πέδιλα του σκι τα οποία διανέμονται την ημέρα του μαθήματος και  επιστρέφονται αμέσως με την λήξη των μαθημάτων.

Έναρξη εγγραφών 31 ΟΚΤ 2018,

Στα γραφεία του συλλόγου : Αλ. ΖΑΙΜΗ 3 περιοχή (ΑΣΤΙΚΑ) Από 19:00 μέχρι 21:00.

Κινητό τηλέφωνο: Πρόεδρου κ. Τεκιρίδη Θεόδωρου 6977587345.

Κινητό τηλέφωνο: Εφ. Χιονοδρομίας  κ. Κυριζόπουλου Ηλία 6942820111,

Τηλέφωνο Συλλόγου: 6977587345, Email: [email protected]