Κριός

Σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες έχουν ανοιχτές εκκρεμότητες σήμερα δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιηθούν. Η Σελήνη στον Ζυγό απέναντι από το ζώδιο σας και η ευνοϊκή της σχέση με την ανάδρομη Αφροδίτη λειτουργούν θετικά ωστόσο χρειάζεται αρκετή ενέργεια από εσάς. Μην περιμένετε μόνο από τους άλλους. . .

 

Ταύρος

Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης στον Ζυγό με την ανάδρομη Αφροδίτη σας δίνει την δυνατότητα μέσα από τις καθημερινές σας ασχολίες και εργασίες να βγάλετε άκρη σε θέματα που σας απασχολούν. Είναι σημαντικό να είστε υπομονετική/ος αν αυτό είναι απαραίτητο ώστε να έρθουν άμεσα τα αποτελέσματα. . .

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ζυγό και η ευνοϊκή της όψη με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας, δίνει την ευκαιρία να αναλογιστείτε όλα όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή από μια άλλη οπτική. Η δημιουργία σε συνδυασμό με την διασκέδαση είναι εφικτή σήμερα και είναι ευκαιρία να το κερδίσετε. . .

 

Καρκίνος

Οικογενειακά ή πολύ προσωπικά σας θέματα κινητοποιεί η Σελήνη στον Ζυγό με την ευνοϊκή της όψη με την ανάδρομη Αφροδίτη. Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε σε σειρά σχέδια και να προγραμματίσετε με τον καλύτερο τρόπο σχέσεις και οτιδήποτε προκύπτει σε σχέση με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. . .

 

Λέων

Σήμερα η επικοινωνία είναι ιδιαίτερη και μπορείτε να επωφεληθείτε τα μέγιστα από την ευνοϊκή όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη, ωστόσο χρειάζεται να κινητοποιήσετε όλα τα ταλέντα σας όσο αφορά τις σχέσεις. Λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, η θέρμη με την ευελιξία θα είναι ο αποτελεσματικότερος συνδυασμός για να επισφραγίσει την επιτυχία. . .

 

Παρθένος

Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης στον Ζυγό με την ανάδρομη Αφροδίτη, σας βάζει σε διάφορες σκέψεις για θέματα που αφορούν κυρίως τον οικονομικό τομέα στη ζωή σας. Κάτι σκέφτεστε να κάνετε, το οποίο θέλει οργάνωση και σταθερά βήματα ωστόσο όποιο και αν είναι το εγχείρημα είστε προς την κατεύθυνση να αυξήσετε το εισόδημα σας. . .

 

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας και η ευνοϊκή της όψη με την ανάδρομη Αφροδίτη λειτουργεί θετικά μέσα σε προκλήσεις οι οποίες λαμβάνουν χώρα αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Εστιάστε σε ότι αφορά την εικόνα σας και γενικότερα αυτό που βλέπουν οι άλλοι από εσάς. Πως μπορείτε να “προωθήσετε” τα ταλέντα σας. . .

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Ζυγό σας ωθεί να σκεφτείτε πολύ προσωπικά σας θέματα, προσπαθώντας να βρείτε τον τρόπο να πάρετε περισσότερη χαρά μέσα στις σχέσεις σας. Η Θεά του Έρωτα, Αφροδίτη, μπορεί να είναι ανάδρομη φέρνοντας άλυτα ζητήματα στην επιφάνεια, ωστόσο η ευνοϊκή όψη αυτών των δύο πλανητικών ενεργειών σήμερα, σας δείχνει τον δρόμο προς την λύση. . .

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί οτιδήποτε κινείται στην κοινωνική σας ζωή και μαζί με την Αφροδίτη υπόσχεται πως ακόμη και μέσα από προκλήσεις, όλα είναι πιθανά αυτή την στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι το χαμόγελο και την έμφυτη αισιόδοξή σας νότα. . .

 

Αιγόκερως

Θέματα εργασίας και επαφές με άτομα του επαγγελματικού σας κύκλου κινητοποιεί η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα ζητώντας να είστε ανοιχτή/ός σε οτιδήποτε προκύψει στον δρόμο σας. Μπορεί οι προκλήσεις να μην λείψουν ή να μην ολοκληρωθούν εγχειρήματα, αλλά η ευελιξία που δίνει η θετική σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη θα διευκολύνει το έργο σας. . .

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ζυγό σας ταξιδεύει σε άλλη γη και σε άλλα μέρη σήμερα μεταφορικά αλλά και γιατί όχι, κυριολεκτικά. Ένα ταξίδι, μια όμορφη ατμόσφαιρα είναι ότι καλύτερο για εσάς σήμερα και πραγματικά έχετε την ικανότητα να το πετύχετε – αν το θελήσετε πραγματικά. . .

 

Ιχθύες

Πολλές σκέψεις για προσωπικά σας θέματα κινητοποιεί η Σελήνη στον Ζυγό που δίνει την ενέργεια της σε έναν πολύ ιδιαίτερο και πολύ σημαντικό τομέα στην ζωή σας. Είναι σημαντικό να εστιάσετε στις πραγματικές σας όχι ανάγκες αλλά επιθυμίες, τις οποίες για διάφορους λόγους έχετε αποσυνδεθεί τον τελευταίο καιρό. . .

 

 

 

Πηγή: astroguide.gr