Scroll to top

Ζώδια 19/3: Πώς μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητά μας σήμερα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


- 19 Μαρτίου 2020

 •  

   

  Ο κύκλος Κρόνου / Πλούτωνα και ειδικά οι δυνατές / σκληρές αστρολογικές όψεις μεταξύ αυτών των δύο πλανητών έχει πολλές ερμηνείες. Δυστυχώς, μία από αυτές είναι η έκρηξη επιδημιών. Την περασμένη φορά που συνέβη η σύνοδος μεταξύ τους (1982) έφερε το AIDS. Τώρα τον Κορωνοιό. Με οδηγό την Αστρολογία ας δούμε πως μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητα μας.

   

  Κριός

  Η κοινωνική σας ζωή είναι λογικό να έχει μείνει πίσω και σήμερα είναι από εκείνες τις ημέρες που θα θέλατε να είστε ελεύθερη/ος από δεσμεύσεις και απαγορεύσεις. Ωστόσο υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε όπως να οργανώσετε, να ομαδοποιήσετε, να ασχοληθείτε με ένα εγχείρημα που σας ενδιαφέρει ενεργά από το σπίτι σας. . .

   

  Ταύρος

  Οργανωτικά θέματα έχει η σημερινή ημέρα παρά τις “απαγορεύσεις”. Σήμερα μπορείτε κάλλιστα και από το σπίτι να προβείτε σε ενέργειες οι οποίες θα βελτιώσουν όχι μόνο την εργασιακή σας κατάσταση αλλά να περάσετε μηνύματα και να ακουστούν από αυτούς που σας ενδιαφέρει. . .

   

  Δίδυμοι

  Είναι απόλυτα κατανοητή η αίσθηση της “απαγόρευσης” σήμερα ακόμη και αν γνωρίζετε πως είναι επιλογή και ενήλικη στάση απέναντι στην κατάσταση που αντιμετωπίζουμε όλοι μας. Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα να ασχοληθείτε με την μάθηση και την επιπλέον γνώση σε κάτι που σας ενδιαφέρει, αφήνοντας το μυαλό να σας ταξιδέψει. . .

   

  Καρκίνος

  Δεν είναι μια εύκολη μέρα η σημερινή με την έννοια πως οι πλανητικές επιρροές σας πιέζουν να δράσετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση έχει το στοιχείο της ελευθερίας. Είναι απόλυτα κατανοητό και αναμενόμενο σήμερα ωστόσο μπορείτε να κάνετε πολλά παραγωγικά πράγματα ακόμη και από το σπίτι. Ακόμη καλύτερα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και ότι έχετε παραμελήσει με κέντρο εσάς τον τελευταίο καιρό. . .

   

  Λέων

  Κάτι τελειώνει σε συναισθηματικό επίπεδο και είναι η στιγμή που βιώνετε πολύ έντονα πως κάποια πράγματα έχουν κάνει τον κύκλο τους και έχουν δείξει την χρησιμότητά τους. Αύριο αρχίζει η Άνοιξη και μαζί με την αλλαγή εποχής αλλάζετε και εσείς εσωτερικά. Απλά σήμερα νιώθετε αυτήν την “τελεία” να μπαίνει και πιθανά να σας επηρεάζει περισσότερο από μια άλλη οποιαδήποτε ημέρα. . .

   

  Παρθένος

  Το ότι καθόμαστε στο σπίτι δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από τα απαραίτητα. Πάρτε μια ανάσα και αλλάξτε στάση. Σήμερα μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα είτε τηλεφωνικά είτε μέσω άλλης μορφής επικοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο κυρίως ότι σχετίζεται με την εργασίας σας. . .

   

  Ζυγός

  Η δημιουργία είναι κάτι που δεν μπορεί να την περιορίσει τίποτα ακόμη και αν χρειάζεται να μένουμε στο σπίτι και μακριά από την επαφή μας με τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι μια πολύ καλή μέρα να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό ακόμη και από το σπίτι σας, είτε αφορά την εργασία σας είτε εσάς την ίδια/τον ίδιο και ότι έχετε αφήσει πίσω λόγω έλλειψης χρόνου το προηγούμενο διάστημα. . .

   

  Σκορπιός

  Μένουμε σπίτι και αυτό μπορεί να το νιώθετε περισσότερο “εγκλωβιστικό” από άλλες ημέρες. Είναι απόλυτα κατανοητό ωστόσο υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε από το σπίτι σας ώστε να μειωθεί αυτή την αίσθηση. Κάτι τελειώνει σήμερα και αφήνει χώρο για το νέο που έρχεται. . .

   

  Τοξότης

  Η επικοινωνία είναι καλή σήμερα και είναι σίγουρο πως η παραμονή σας στο σπίτι δεν θα επηρεάσει καθόλου αυτόν τον τομέα αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε ενεργά. Δώστε προτεραιότητες και διευθετήστε τις δια τηλεφώνου ή/και ηλεκτρονικά. . .

   

  Αιγόκερως

  Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σας αυτή την στιγμή γιατί μπορείτε να αναδιοργανωθείτε εσείς οι ίδιες/οι βάζοντας τα θέματα επί τάπητος και μελετώντας ξανά τα ενδεχόμενα που υπάρχουν. Είναι παραγωγική μέρα αν εστιάσετε σε ότι σας κάνει να αισθανθείτε περισσότερη ασφάλεια και ανεβάζει την αυτοεκτίμηση σας. . .

   

  Υδροχόος

  Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας ωθεί να κάνετε κινήσεις προς την επίτευξη της ελευθερίας σας. Απόλυτα κατανοητό ωστόσο περιορίστε αυτές τις κινήσεις μέσα στο σπίτι. Υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείτε να κάνετε μέσω ίντερνετ ή τηλεφωνικά και να σας δώσουν αυτή την πολυπόθητη αίσθηση που θέλετε να ικανοποιήσετε σήμερα. . .

   

  Ιχθύες

  Κάτι τελειώνει σήμερα μιας και η Άνοιξη αρχίζει αύριο φέρνοντας όχι μόνο μια νέα εποχή αλλά αναζωογονώντας όλο σας το σύστημα. Ένα είδος θλίψης την ίδια στιγμή που η ελπίδα πως κάτι καινούργιο έρχεται στον ορίζοντα είναι το κλειδί της σημερινής ημέρας. . .

   

   

  Πηγή: astroguide.gr

   

 • Δείτε επίσης...