Ο κύκλος Κρόνου / Πλούτωνα και ειδικά οι δυνατές / σκληρές αστρολογικές όψεις μεταξύ αυτών των δύο πλανητών έχει πολλές ερμηνείες. Δυστυχώς, μία από αυτές είναι η έκρηξη επιδημιών. Την περασμένη φορά που συνέβη η σύνοδος μεταξύ τους (1982) έφερε το AIDS. Τώρα τον Κορωνοιό. Με οδηγό την Αστρολογία ας δούμε πως μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητα μας.

 

Κριός

Ο Ήλιος σήμερα μπήκε στον Κριό και σηματοδοτεί την αρχή της Άνοιξης. Μπορεί τα μέτρα να είναι πολύ αυστηρά και να μην μπορείτε να εξωτερικεύσετε όλα όσα θα θέλατε να κάνετε αλλά είναι γεγονός πως η προσωπική Άνοιξη είναι παρούσα σε όλο σας το σύστημα και μπορείτε να σκεφτείτε, μόνο προς το παρόν, νέους τρόπους, νέα εγχειρήματα, νέες συνεργασίες που θα ευδοκιμήσουν στο μέλλον μετά το πέρας αυτής της περιόδου στο σπίτι. . .

 

Ταύρος

Ο Ήλιος στον Κριό σας δίνει την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με τους προσωπικούς σας στόχους και φιλοδοξίες. Αυτή την στιγμή είναι δυσκολότερο να έρθετε σε επαφή με αυτή την ενέργεια και να οργανωθείτε ανάλογα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι παρούσα και δεν μπορείτε να το κάνετε με λίγη προσπάθεια. Προσανατολιστείτε προς αυτή την κατεύθυνση. . .

 

Δίδυμοι

Με τον Ήλιο στον Κριό ο ενθουσιασμός είναι παρόν παρόλο τις απαγορεύσεις και τον φόβο που υπάρχει αυτή την στιγμή. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευνοϊκή ενέργεια και ακόμη και αν δεν είναι εύκολο να εξωτερικεύσετε όλα όσα θέλετε υπάρχουν αρκετοί διαδικτυακοί τρόποι που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. . .

 

Καρκίνος

Λίγο φορτισμένη η ενέργεια γύρω και μέσα σας και θέλει προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις. Απεναντίας είναι πολύ καλή μέρα να σκεφτείτε εργασιακά θέματα που ζητούν από εσάς νέους τρόπους και νέα οπτική ματιά προσέγγισης. Ο Ήλιος μπήκε στον Κριό και σας δίνει το απαραίτητο σθένος να παλέψετε με ότι εφόδια έχετε στην κατοχή σας αυτή την στιγμή. . .

 

Λέων

Ο Ήλιος στον Κριό σας σπρώχνει προς παραγωγικές διεξόδους ακόμη και από το σπίτι. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε ανεβάζει κυρίως την αυτοεκτίμηση σας και ξυπνά την ελπίδα και το όραμα για ένα καλύτερο αύριο περισσότερο ποιοτικό. Όταν η μπόρα περάσει θα είστε έτοιμη/ος να βγείτε στις επάλξεις. . .

 

Παρθένος

Ο Ήλιος στον Κριό κινητοποιεί βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες. Ανεξάρτητα αν αυτή την στιγμή βρίσκεστε στο σπίτι και δεν έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλά πράγματα με άλλους ανθρώπους, αυτή η στιγμή είναι κατάλληλη να ρίξετε φως σε πράγματα και καταστάσεις που μπορεί για κάποιον λόγο να έχετε αμελήσει ή συνειδητά αφήσει στην άκρη. Δεν είστε μόνη/ος ωστόσο για τον επόμενο Ηλιακό μήνα θα υπάρξει ένα είδος εκκαθάρισης από μέρους σας. . .

 

Ζυγός

Ο Ήλιος στον Κριό ενεργοποιεί την δυναμική σας και δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε ακόμη και αν βρίσκεστε στο σπίτι. Οι υποχρεώσεις πολλές ωστόσο θα υπάρχει χρόνος όλο τον επόμενο Ηλιακό μήνα να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. . .

 

Σκορπιός

Η διαχείριση θεμάτων ποτέ δεν ήταν ένα ζήτημα που σας απασχόλησε και δεν θα είναι ούτε και τώρα που βρίσκεστε στο σπίτι. Μπορεί οι τρόποι ή οι συνήθειες σας να αλλάζουν αλλά η αποτελεσματικότητά σας θα είναι πάντα υψηλή. Υπομονή μέχρι να έρθουν τα καλύτερα. . .

 

Τοξότης

Ο Ήλιος στον Κριό σας φορτίζει με πάρα πολύ ενέργεια, κάτι που είναι ευνοϊκό αλλά και δύσκολο ταυτόχρονα γιατί δεν είναι τόσο εύκολο να γίνουν όλα όσα θέλετε από το σπίτι. Ωστόσο μπορεί να είναι και η δική σας άρνηση να προσαρμοστείτε. Η ακινησία δεν είναι του στυλ σας οπότε καλό είναι να βιώσετε και αυτή την εμπειρία μέχρι να ηρεμήσει η πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι ζούμε. . .

 

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον Κριό σας σπρώχνει στην αρένα ωστόσο ακόμη και από το παρασκήνιο δεν σημαίνει πως μειώνετε η αποτελεσματικότητά σας. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και μπορείτε να οργανώσετε αυτή την στιγμή που υπάρχει περισσότερος χρόνος από το σπίτι σας. Αν κινητοποιηθεί ένα οικονομικό θέμα ή ζήτημα αξιών, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. . .

 

Υδροχόος

Οι παρούσες συνθήκες μπορεί να μην σας αρκούν για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας ωστόσο η ενήλικη σκέψη σας σπρώχνει όχι μόνο προς αυτή την κατεύθυνση που βρισκόμαστε όλοι αλλά σας δυναμώνει συνάμα. Γνωρίζετε βαθιά μέσα σας πως δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για κανέναν μας και η πίστη είναι αυτή που μας κρατά γερούς και ενωμένους. . .

 

Ιχθύες

Ποτέ δεν περιμένατε πως η ασφάλεια του σπιτιού θα σας έδινε τέτοια ικανοποίηση. Προς το παρόν καλό θα ήταν να παραμείνετε προς αυτή την κατεύθυνση και για όλα τα άλλα σιγά σιγά θα βρούμε όλοι τον δρόμο μας. . .

 

 

Πηγή: astroguide.gr