Κριός

Προσπαθήστε σήμερα να εστιάσετε στις θετικές πλευρές μιας κατάστασης που σας ενδιαφέρει με κατανόηση και με σκοπό να βρεθεί λύση. Ο ενθουσιασμός σας είναι αισθητός με την Σελήνη στον Λέοντα αλλά καλό θα ήταν για πολύ σημαντικά πράγματα να περιμένετε λίγο ακόμη. . .

 

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη στον Λέοντα σας βοηθά να κάνετε ενήλικες υποχωρήσεις ακόμη και αν βρεθείτε κάτω από πίεση γιατί έχετε καλύτερη επαφή με τα συναισθήματα σας. Η αγάπη, η συμπόνια και η υπομονή είναι αρετές οι οποίες θα κινητοποιηθούν σήμερα και θα είναι πολύ χρήσιμες. . .

 

Δίδυμοι

Η ισορροπία είναι σημαντική σήμερα κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία κάθε είδους, τις εμπορικές δοσοληψίες και τις κοντινές μετακινήσεις. Η βοήθεια που μπορείτε να παρέχετε σήμερα είναι ανεκτίμητη ωστόσο καλό θα ήταν ταυτόχρονα να μην αφήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες στην άκρη. . .

 

Καρκίνος

Η ανάγκη να βρείτε ισορροπία σε τομείς που είναι κινητοποιημένοι αυτή την στιγμή θα είναι έντονη και θα φέρουν βαθύτερη κατανόηση σε θέματα που σας απασχολούν. Η Σελήνη στον Λέοντα σας βοηθά να ταξινομήσετε καλύτερα τον χρόνο και την ενέργεια σας κυρίως σε οικονομικά θέματα και ζητήματα αξιών. . .

 

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας βοηθά να απομονώσετε τον γύρω θόρυβο και να αισθανθείτε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω και μέσα σας αυτή την στιγμή. Η επαφή με τις πραγματικές προσωπικές σας ανάγκες θα σας βοηθήσει να μην αναλώνεστε σε πράγματα τα οποία δεν οδηγούν εκεί που θέλετε. Εστιάστε στην κατεύθυνση που σας λέει η καρδιά σας. . .

 

Παρθένος

Ακόμη και αν η ημέρα είναι απαιτητική και οι υποχρεώσεις τρέχουν είναι σημαντικό σήμερα να βρείτε χρόνο για να ξεκουράσετε, κυρίως το κεφάλι σας από τις πολλές σκέψεις. Η προσήλωση προς έναν στόχο θα είναι βοηθητική και η Σελήνη στον Λέοντα υπόσχεται πως θα κατευθυνθείτε σταθερά προς εκεί που θέλει η καρδιά σας. . .

 

Ζυγός

Άνθρωποι που σας αγαπούν και σας εκτιμούν σήμερα είναι κοντά σας με κάποιον τρόπο και σας βοηθούν. Η Σελήνη στον Λέοντα σας βοηθά να βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με θέματα τα οποία θα πάρετε χαρά και κυρίως είναι συμβατά με τις προσωπικές σας ανάγκες. Ωστόσο μην υπερβάλλετε όσο αφορά τις δυνάμεις σας σήμερα. . .

 

Σκορπιός

Σήμερα ζυγίζετε καλά τις περιστάσεις και κρατάτε απόσταση από οτιδήποτε δεν νιώθετε πως είναι συμβατό με αυτό που περιμένατε να δείτε μπροστά σας. Η Σελήνη στον Λέοντα σας δίνει σθένος και δύναμη να προχωρήσετε αλλά ο Ερμής στην τελευταία μοίρα του ταξιδιού του από τους Διδύμους μπορεί να θολώσει τα νερά και να μπερδευτείτε από αυτό που βλέπετε. . .

 

Τοξότης

Σήμερα απαντήστε με χιούμορ σε προκλήσεις και μην δώσετε πολύ σημασία σε τι γίνεται γύρω σας. Η Σελήνη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να μην φορτιστείτε χωρίς λόγο και να μην σπαταλήσετε την ενέργεια σας σε κάτι που δεν οδηγεί πουθενά. . .

 

Αιγόκερως

Η πλανητική ενέργεια να διευθετήσετε καταστάσεις υπάρχει αλλά είναι στο δικό σας χέρι αν τελικά θα το κάνετε ή θα αφεθείτε σε ψυχικές φορτίσεις να σας απομακρύνουν από τον στόχο σας. Σήμερα μόνο το σταθερό έδαφος είναι το στέρεο σημείο σε όποιον τομέα αποφασίσετε να ρίξετε το βάρος. . .

 

Υδροχόος

Αν τα θεμέλια που έχετε βάλει είναι συναισθήματα αγάπης και σεβασμού τότε η σημερινή ημέρα θα είναι δημιουργική και μπορεί να σας πάει ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στον σκοπό σας. Η εκτίμηση είναι σημαντική είτε συναναστραφείτε με φίλους, είτε τον άνθρωπο σας είτε τους συνεργάτες σας σήμερα. . .

 

Ιχθύες

Η επαφή της καρδιάς και του νου είναι μια δύσκολη υπόθεση σήμερα με τις πλανητικές δυνάμεις να σας σπρώχνουν να επεξεργαστείτε πολύ καλά τα δεδομένα πριν από κάθε σας κίνηση. Σήμερα καλό θα ήταν να είστε ειλικρινής όχι μόνο με τους άλλους αλλά κυρίως με τον εαυτό σας. . .

 

 

 

Πηγή: astroguide.gr