Κριός

Η ευνοϊκή σχέση της Σελήνης με τον Ερμή σήμερα αναζωογονεί σχέδια τα οποία για κάποιον λόγο είχατε αφήσει πίσω το τελευταίο διάστημα. Ο ενθουσιασμός σας ανυψώνει και η πίστη σας δυναμώνει προς την θετική έκβαση. . .

 

Ταύρος

Η επικοινωνία σήμερα μπορεί με κάποιον τρόπο να σας βοηθήσει να βρείτε την αρχή του κουβαριού σε κάτι που σας απασχολεί. Η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ερμή τονώνει το ηθικό σας και σας σπρώχνει προς δημιουργικές διεξόδους. . .

 

Δίδυμοι

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπαίνουν στο προσκήνιο αυτή την στιγμή και η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή σας βοηθά να δείτε τι αξίζει πραγματικά στο σήμερα στην ζωή σας. Είναι σημαντικό να δώσετε χρόνο σε ότι γεμίζει την ψυχή σας και χώρο κυρίως σε αυτούς που αγαπάτε και θέλετε γύρω σας. . .

 

Καρκίνος

Ο Ερμής στο ζώδιο σας και η θετική όψη του με την Σελήνη σήμερα σας βοηθά να εστιάσετε στους τρόπους που μπορείτε μέσα από την καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα να δείξετε τις ικανότητές σας στον κόσμο γύρω σας. Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να πάρετε αναγνώριση μέσα από τις δράσεις σας. . .

 

Λέων

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας και η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή αναπτερώνει το ηθικό σας και σας γεμίζει με ενέργεια. Μέσα από βαθιές σκέψεις και πάντα σε επαφή με τις πραγματικές ανάγκες σήμερα μπορείτε να βάλετε ιδέες σε εφαρμογή. Απλά, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπερβολές. . .

 

Παρθένος

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι να ανοίξετε το σπίτι σας και την καρδιά σας σε αυτούς που νιώθετε δικούς σας ανθρώπους. Η επικοινωνία σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική και χρειάζεται να αφεθείτε όπου νιώθετε ασφάλεια. . .

 

Ζυγός

Μπορεί ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας να φέρνει προκλήσεις κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες, ωστόσο είναι καλή ημέρα να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να περάσετε τα μηνύματα σας όπου εσείς κρίνετε απαραίτητο. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή διευκολύνει αυτή την διαδικασία. . .

 

Σκορπιός

Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή σας ωθεί προς εκεί που μπορείτε να αναγνωρίσετε ποίες είναι οι πραγματικές αξίες για εσάς. Κυριολεκτικά, ένα ταξίδι αυτή την στιγμή είναι ότι πιο ιδανικό θα μπορούσατε να κάνετε για εσάς. Αν υποχρεώσεις σας κρατούν πίσω, βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ταξιδεύουν, έστω νοητικά. . .

 

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιο σας και η θετική της όψη με τον Ερμή σήμερα σας βοηθά να βρείτε την λύση σε ένα θέμα προσωπικό που σας απασχολεί. Με κάποιον τρόπο σήμερα μπορείτε να βρεθείτε πάνω από τις καταστάσεις και να δείτε με περισσότερη αντικειμενικότητα τα πράγματα. . .

 

Αιγόκερως

Δεν είναι η καλύτερη ημέρα να βάλετε τα πράγματα σε τάξη σε σχέση με άλλους να ανθρώπους. Αντιθέτως, είναι κατάλληλη ημέρα να σκεφτείτε δημιουργικούς τρόπους να αποφορτιστείτε και να αφήσετε συζητήσεις για μια άλλη στιγμή. . .

 

Υδροχόος

Φίλοι, ομάδες ανθρώπων και γενικότερα η κοινωνικότητά σας με κάποιον τρόπο σήμερα έρχεται στο προσκήνιο. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή σας δείχνει τον πιο σίγουρο δρόμο να ακολουθήσετε χωρίς να ρισκάρετε και χωρίς να ταλαιπωρηθείτε άσκοπα. . .

 

Ιχθύες

Το σημαντικό πράγμα για εσάς σήμερα είναι η προσωπική σας ικανοποίηση ότι και αν σημαίνει αυτό. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή σας βοηθά και σας κατευθύνει προς αυτή την οδό και πρέπει να την ακολουθήσετε χωρίς δισταγμό. . .

 

 

 

Πηγή: astroguide.gr