Ο κύκλος Κρόνου / Πλούτωνα και ειδικά οι δυνατές / σκληρές αστρολογικές όψεις μεταξύ αυτών των δύο πλανητών έχει πολλές ερμηνείες. Δυστυχώς, μία από αυτές είναι η έκρηξη επιδημιών. Την περασμένη φορά που συνέβη η σύνοδος μεταξύ τους (1982) έφερε το AIDS. Τώρα τον Κορωνοιό. Με οδηγό την Αστρολογία ας δούμε πως μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητα μας.

 

Κριός

Καθημερινά πράγματα σας απασχολούν σήμερα και η Σελήνη στην Παρθένο σας βοηθά να ταξινομήσετε σκέψεις, ιδέες αλλά και καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες αυτή την στιγμή στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Η λεπτομέρεια και αναθεώρηση όπου αυτό είναι απαραίτητο κάνει την διαφορά σήμερα. . .

 

Ταύρος

Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε αυτή την στιγμή στην ζωή σας είναι πολύ ευεργετικές για το μέλλον, αν έχετε ελέγξει προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Σήμερα καλό θα ήταν να σταθείτε στις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα τα οποία μπορεί να χαθούν μέσα στα όσα συμβαίνουν γύρω και μέσα σας. . .

 

Δίδυμοι

Η οικογένεια, η ιδιωτική σας ζωή και το σπίτι σας παίρνουν αρκετό χώρο από τις σκέψεις σας σήμερα. Από μια απλή τακτοποίηση στον χώρο, κάνοντας τον περισσότερο λειτουργικό μέχρι συζητήσεις με τα μέλη της οικογένεια σας για πράγματα που σας απασχολούν. . .

 

Καρκίνος

Η επικοινωνία σήμερα μπορεί να βοηθήσει σε κάτι που ασχολείστε ή έχετε στο μυαλό σας. Οι επαφές, ακόμη και αν δεν γίνονται διά ζώσης, είναι σημαντικές αρκεί να έχετε εστιασμένη την προσοχή σας, να ρωτάτε όπου η κατανόηση δεν είναι αρκετή και να σταθείτε στα ψιλά γράμματα. . .

 

Λέων

Θέματα αξιών θα σας απασχολήσουν σήμερα και πιθανά να θέλετε να βάλετε πράγματα και καταστάσεις σε τάξη. Η Σελήνη στην Παρθένο και ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας μπορεί να φέρει προκλήσεις και να θέλετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σχετικά με τις αξίες ανεβάζοντας την αυτοεκτίμηση σας. . .

 

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιο σας δίνει το απαραίτητο σθένος και όρεξη να ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση και χαρά. Η φροντίδα όσων αγαπάτε καθώς και του χώρου που βρίσκεστε είναι σημαντική την περίοδο που διανύουμε και σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσετε αυτή την διαδικασία. . .

 

Ζυγός

Σήμερα είστε περισσότερο με τον εαυτό σας και η ανάγκη να κάνετε μόνο πράγματα που σας ευχαριστούν είναι σημαντική. Δώστε χώρο και χρόνο για τις προσωπικές ανάγκες και αν χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για κάτι που δεν μπορεί να περιμένει πάρτε πρώτα τον έλεγχο της κατάστασης. . .

 

Σκορπιός

Θέλετε να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης και είναι σίγουρο πως η αβεβαιότητα όχι μόνο δεν σας ταιριάζει καθόλου αλλά δεν το επιτρέπετε στον εαυτό σας πόσο μάλλον στο εδώ και τώρα. Ωστόσο ταυτόχρονα χρειάζεται να δώσετε χώρο και να σεβαστείτε τις επιθυμίες και αυτό που λέει η καρδιά σας. Χαλαρώστε και συντονιστείτε με αυτές. . .

 

Τοξότης

Η ανάγκη να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας είναι έντονη σήμερα. Να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και γενικότερα να τακτοποιήσετε “εκκρεμότητες” στο εδώ και τώρα κυρίως μέσα σας. Δώστε αυτόν τον χρόνο και μην ασχολείστε με ότι γίνεται γύρω σας. Το έχετε περισσότερο ανάγκη. . .

 

Αιγόκερως

Η πίστη και τα ταξίδια που εξακολουθείτε να κάνετε μέσω του μυαλού λειτουργούν σαν ασπίδα προστασίας για εσάς. Είναι μια ευνοϊκή μέρα με την Σελήνη στην Παρθένο, να παραμείνετε γειωμένη/ος και να ασχοληθείτε με απλά καθημερινά πράγματα σήμερα. . .

 

Υδροχόος

Δεν είστε άνθρωπος που δίνετε πολύ σημασία σε μικρά πράγματα ενώ σας αρέσει να κοιτάτε την συνολική εικόνα ώστε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Κατανοητό, ωστόσο σήμερα καλό θα ήταν να δώσετε σημασία στις μικρές εκείνες κινήσεις που σας δείχνουν πόσο σας αγαπούν οι άνθρωποι γύρω σας. . .

 

Ιχθύες

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας μπορεί να δημιουργήσει προκλήσεις ανάμεσα σε εσάς και τους οικείους σας. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για μεγάλες συζητήσεις, αντιθέτως σταθείτε σε πολύ πρακτικά πράγματα που θα βοηθήσουν στην καλύτερη ροή στην καθημερινότητά σας μαζί τους. . .

 

 

Πηγή: astroguide.gr