Κριός

Η Σελήνη στον Ζυγό και οι ευνοϊκές όψεις με Αφροδίτη και Άρη επηρεάζουν πολλούς τομείς της ζωής σας σήμερα. Η επικοινωνία θα είναι έντονη και οι επαφές θα σας δώσουν όχι μόνο νέες ιδέες αλλά και τροφή για περαιτέρω σκέψη. . .

 

Ταύρος

Η αυριανή πανσέληνος θα σας επηρεάσει έντονα φουσκώνοντας τα συναισθήματα και νιώθοντας την ανάγκη να επικοινωνήσετε. Η τάση να εξωτερικεύσετε ό,τι νιώθετε χρειάζεται να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μετανιώσετε το “άνοιγμα” που υπάρχει η τάση να κάνετε σήμερα. . .

 

Δίδυμοι

Η καθημερινότητά σας αυτή την στιγμή μπορεί να αλλάξει, ερχόμενη/ος πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Είναι σημαντικό σήμερα να ακούσετε τις ιδέες που θα έρθουν σκεπτόμενη/ος όμως το δικό σας όφελος είτε είναι οικονομικό είτε αυξάνει το αίσθημα της ασφάλειας με κάποιον τρόπο. . .

 

Καρκίνος

Το σπίτι, η οικογένεια, η εργασία, η ιδιωτική σας ζωή είναι όλα από λίγο κινητοποιημένα σήμερα με κάποιον τρόπο και μπορεί να νιώσετε στο χάος. Αυτό που σας λύσει τα χέρια, γενικότερα, είναι μια νέα γνωριμία, μια νέα επαφή που έχει έρθει τελευταία στην ζωή σας ή που θα έρθει σύντομα. . .

 

Λέων

Μια βουτιά σε βαθύτερα στρώματα θα έχετε την τάση να κάνετε προς το μεσημέρι και μετά, δίνοντας την ευκαιρία να δείτε με τα μάτια της ψυχής περισσότερο από ότι με την αντικειμενική ματιά, τα πράγματα. Η επιρροή της αυριανής πανσελήνου είναι ήδη έντονη και είναι πολύ καλή στιγμή για ένα ξεκαθάρισμα σε όποιον τομέα νιώθετε πως πρέπει να γίνει. . .

 

Παρθένος

Διάφορες κινητοποιήσεις έρχονται σήμερα λόγω της αυριανής πανσελήνου που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη και μπορεί να μπείτε στο χάος σήμερα μην γνωρίζοντας από πού να αρχίσετε και που να τελειώσετε. Ωστόσο το θετικό είναι πως μέσα σε αυτό το χάος υπάρχουν εμπνεύσεις, οι οποίες καλό θα ήταν να καταγραφούν, ακόμη και σε ένα χαρτί, γιατί θα σας φανούν πάρα πολύ χρήσιμες. . .

 

Ζυγός

Έντονη κινητοποιήσει έρχεται σήμερα από το μεσημέρι και μετά και ανοίγονται ευκαιρίες για εσάς σε διάφορους τομείς. Αυτό που θα είναι έντονο σήμερα λόγω της αυριανής πανσελήνου που ήδη είναι σε εξέλιξη, είναι μια πολύ έντονη επιθυμία να βάλετε την ζωή σας σε τάξη βάσει των προσωπικών σας αναγκών. Οι επιθυμίες σας έρχονται σε προτεραιότητα. . .

 

Σκορπιός

Η αυριανή πανσέληνος στο ζώδιο σας έχει αρχίσει ήδη την επιρροή της και αφορά πάρα πολύ προσωπικά σας θέματα. Η ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι, η οικογένεια και η ανάγκη να μπουν όρια και πλαίσιο όπου δεν έχετε τον πλήρη έλεγχο θα είναι πολύ έντονη και απαραίτητη για να προχωρήσετε μπροστά. . .

 

Τοξότης

Επαφές, συνομιλίες και βαθύτερα νοήματα σας οδηγούν προς την καλύτερη κατανόηση των ζητημάτων που σας απασχολούν καθώς επίσης και την ολοκλήρωση θεμάτων που είναι σε εκκρεμότητα. Ωστόσο σεβαστείτε τα ψυχικά σας όρια. . .

 

Αιγόκερως

Η ανάγκη σας να δραστηριοποιηθείτε στο έπακρο είναι πολύ μεγάλη και πολύ δημιουργική. Προσανατολιστείτε προς εγχειρήματα, δράσεις και επαφές οι οποίες αγγίζουν κάτι βαθύ μέσα σας. Χρησιμοποιείστε τις αισθήσεις σας για να συντονιστείτε με αυτό το βάθος και να νιώσετε χαρά. . .

 

Υδροχόος

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σήμερα και αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με πολύ σοβαρά ζητήματα καλό θα ήταν να το αποφύγετε. Η στιγμή ζητά βάθος και σταθερότητα και χρειάζεται να συντονιστείτε με αυτή την δυναμική ώστε να πάρετε ικανοποίηση μέχρι το τέλος της ημέρας. . .

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Σκορπιό και η ενέργεια που υπάρχει αυτή την στιγμή λόγω της αυριανής πανσελήνου είναι πολύ δυνατή και ευνοϊκή για εσάς. Δεν ευνοούνται οι κρυφές δραστηριότητες. Καλό θα ήταν να είστε προσεκτική/ός αν έχετε τέτοιους σκοπούς. . .

 

 

Πηγή: astroguide.gr