Ο κύκλος Κρόνου / Πλούτωνα και ειδικά οι δυνατές / σκληρές αστρολογικές όψεις μεταξύ αυτών των δύο πλανητών έχει πολλές ερμηνείες. Δυστυχώς, μία από αυτές είναι η έκρηξη επιδημιών. Την περασμένη φορά που συνέβη η σύνοδος μεταξύ τους (1982) έφερε το AIDS. Τώρα τον Κορωνοιό. Με οδηγό την Αστρολογία ας δούμε πως μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητα μας.

 

Κριός

Η πανσέληνος σήμερα στον άξονα Κριού/Ζυγού κινητοποιεί την ενέργεια και την δυναμική σας προς όποια κατεύθυνση θελήσετε. Ωστόσο χρειάζεται να γίνεται πάντα με γνώμονα την παρούσα κατάσταση και την σχέση που έχετε με τους οικείους ή/και τους συνεργάτες σας. Είναι σημαντικό να δράσετε προς την κατεύθυνση που είναι προς όφελος σας, αλλά χωρίς να έχει επιπτώσεις στους ανθρώπους γύρω σας. . .

 

Ταύρος

Ζητήματα πολύ προσωπικά κινητοποιεί η σημερινή πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού και κυρίως την σχέση της καθημερινότητά σας με την ψυχική σας υγεία. Η ισορροπία είναι λεπτή, λόγω των συνθηκών και των αλλαγών που έχει φέρει η κρίση, γι’ αυτό χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικός στις επιλογές σας. Χρειάζεται να δείξετε σεβασμό στις ψυχικές σας φορτίσεις. . .

 

Δίδυμοι

Νέες ιδέες και σχέδια για το μέλλον όταν αυτό θα είναι εφικτό κινητοποιεί η πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού. Σκέψεις για το πώς θα προσθέσετε δημιουργικά εγχειρήματα αυτή την στιγμή στην ζωή σας κινητοποιεί η πανσέληνος και είναι πολύ καλή στιγμή να δείτε μέσα από τις σκέψεις αυτές που κάνετε, τι μπορεί να μείνει και μετά την κρίση. Πάντα με γνώμονα την προσωπική σας εξέλιξη. . .

 

Καρκίνος

Η πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού σας αναστατώνει σε ψυχικό επίπεδο και θα είναι πρόκληση να κρατήσετε τις ισορροπίες αυτή την στιγμή. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σκεφτείτε τρόπους να ικανοποιήσετε επαρκώς την ανάγκη σας για εργασία και ενασχόληση με κάτι που σας ενδιαφέρει από το σπίτι σας, μια και δεν έχετε άλλη επιλογή αυτή την στιγμή. Μην βιάζεστε και με ηρεμία σκεφτείτε τα ενδεχόμενα που υπάρχουν για εσάς στο σήμερα. . .

 

Λέων

Πολλές σκέψεις φέρνει η πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού όσο αφορά τις ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την στιγμή και μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή αμέσως μετά την κρίση. Η πίστη είναι δυνατή, στα ταξίδια του μυαλού δεν υπάρχουν σύνορα, οπότε μπορεί να εξελιχθεί μια πολύ δημιουργική στιγμή για εσάς. . .

 

Παρθένος

Η πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού κινητοποιεί βαθύτερες επιθυμίες, όνειρα και ελπίδες αυτή την στιγμή. Τα συναισθήματα είναι διογκωμένα, όπως κάθε πανσέληνο και ίσως υπάρχει μια υπερβολή η οποία θα περάσει τις επόμενες 1-2 ημέρες. Γιαυτό επεξεργαστείτε τα δεδομένα που έρχονται αυτή την στιγμή στην επιφάνεια από το ασυνείδητο σας αλλά καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις σήμερα γιατί οι φορτίσεις μπορεί να επηρεάσουν την αντικειμενικότητα αυτών των αποφάσεων. . .

 

Ζυγός

Η πανσέληνος στο ζώδιο σας, σας φέρνουν αντιμέτωπη/ο με προκλήσεις σε εργασιακά και θέματα συνεργασιών. Η διπλωματική σας ικανότητα και ευελιξία είναι τα κλειδιά για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Είναι αλήθεια πως κάνετε το καλύτερο που μπορείτε εν μέσω της κρίσης, γιαυτό συνεχίστε προς αυτή την κατεύθυνση όσο καλύτερα μπορείτε. Η αποδοχή και η αναγνώριση υπάρχουν ακόμη και αν δεν είναι πάντα ορατές. . .

 

Σκορπιός

Ο προσανατολισμός προς μια κατεύθυνση είναι σημαντικός ακόμη και εν μέσω της κρίσης. Η πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού σας υπενθυμίζει πως το σημαντικό αυτή την στιγμή, εν μέσω της κρίσης, είναι να είστε κινητοποιημένη/ος προς κάποια κατεύθυνση. Η ψυχική και σωματική σας υγεία επηρεάζετε από την κινητοποίηση αυτή και το γνωρίζετε. . .

 

Τοξότης

Η πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού ξυπνά την επιθυμία να κάνετε πράγματα, να δημιουργήσετε, να πειραματιστείτε. Είναι πολύ σημαντικό και ευχάριστο παρόλο τον φόβο και την ανασφάλεια που έχετε. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε όχι μόνο εσάς αλλά και τους γύρω να αναπτερωθεί το ηθικό τους και να αναζωογονηθεί η πίστη τους. . .

 

Αιγόκερως

Η πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού δημιουργεί προκλήσεις σχετικά με το σπίτι σας, την οικογένεια σας και την εργασία σας. Η κάθε πανσέληνος μεγεθύνει τα συναισθήματα και μπορεί να νιώσετε πως δεν έχετε τον πλήρη έλεγχο τους. Είναι αλήθεια, ωστόσο η συγκεκριμένη πανσέληνος σας δείχνει τον τρόπο να γίνεται περισσότερο ευέλικτη/ος και διαλλακτική/ός εν μέσω της κρίσης. Θα κάνει καλό σε εσάς αλλά και στην συνύπαρξη με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. . .

 

Υδροχόος

Η πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού κινητοποιεί πολλές σκέψεις γύρω από ζητήματα που σας απασχολούν αυτή την στιγμή. Εν μέσω της κρίσης η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική έστω και αν δεν γίνεται δια ζώσης και είναι σημαντικό να παραμείνετε εστιασμένη/ος σε μια δημιουργική κατεύθυνση ακόμη και όταν γύρω σας υπάρχει ανασφάλεια και φόβος. Η πρόοδος δεν αργεί. . .

 

Ιχθύες

Η πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού κινητοποιεί φόβους για την αβεβαιότητα που υπάρχει στο σήμερα, εν μέσω της κρίσης. Ωστόσο είναι μια πολύ καλή στιγμή να δείτε πραγματικά τι είναι αυτό που αξίζει για εσάς. Τι είναι αυτό που σας δίνει ασφάλεια είτε συναισθηματική είτε οικονομική. Κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση και θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε. . .

 

 

Πηγή: astroguide.gr