Scroll to top

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/06 Εντασεις Και Παθος


- 9 Ιουνίου 2018

 • ζώδια Κριός

  Σταματήστε τις δημοσκοπήσεις! Η κακοφωνία συμβουλών, σχολίων και κριτικών θα σας κάνουν να φύγετε τρέχοντας προς τα βουνά κάτω από την αυτοδύναμη Σελήνη στον Κριό του Σαββάτου. Αλλά, σκεφτείτε ειλικρινά: μήπως ζητήσατε από τους φίλους σας να πάρουν θέση στη ζωή σας; Μην τσαντιστείτε επειδή χώνουν τις μύτες τους στις δικές σας δουλειές. Ευχαριστείστε τους για την αγάπη τους και καθησυχάστε τους λέγοντάς τους ότι μπορείτε να τα καταφέρετε.

  Στην πορεία, σκεφτείτε το διπλά πριν τους στείλετε το μήνυμα ότι έχετε φρικάρει, ενώ στην πραγματικότητα είστε ελαφρώς ταραγμένοι. Μπορεί να πατάτε το κουμπί πανικού τους και να τους ανησυχείτε άσκοπα. Την Κυριακή, καθώς η Σελήνη συγχρονίζεται γλυκά με τον πρωτοποριακό Ουρανό στη ζώνη των χρημάτων σας, οι συζητήσεις στον καφέ μπορεί να εξελιχθούν σε συζητήσεις για δουλειά. Απλώς μην υπογράψετε τίποτα αν έχετε ζαλιστεί από τις μπύρες!

   

  ζώδια Ταύρος

  Αυτές οι δουλειές μπορούν να περιμένουν, Ταύροι. Με τη Σελήνη στον Κριό να βρίσκεται στον αποκαταστατικό δωδέκατο Οίκο σας το Σάββατο, το οφείλεσαι στον εαυτό σας να «Σαββατοκύριακο», λες και είναι ρήμα. Συνεχίστε τη σειρά με τα ζόμπι που έχετε αφήσει στη μέση ή το μυθιστόρημα που διαβάζετε. Μαγειρέψτε κάτι ή φτιάξτε κάτι, αλλά μην ακυρώσετε βραδινά σχέδια που περιλαμβάνουν μουσική και χορό. Ένας καλός ρυθμός θα σας φέρει πίσω στη ζωή, ειδικά όταν η Σελήνη χορεύει με τον Ταύρο αργά το βράδυ του Σαββάτου!

  Την Κυριακή, η Σελήνη θα έρθει σε επαφή με τον απελευθερωμένο Ουρανό στο ζώδιό σας –γεια σου, ανεξαρτησία! Δώστε στον εαυτό σας λίγο χώρο από τις απαιτητικές σχέσεις και περιηγηθείτε σε ένα τμήμα της πόλης που προκαλεί έμπνευση. Μια στιγμή «εύρηκα!» μπορεί να έρθει, ενώ δοκιμάζετε βίντατζ κοσμήματα ή τσεκάρετε ένα νέο μαγαζί.

   

  ζώδια Δίδυμοι

  Ποιος θέλει να έρθει για καφέ, ανακάλυψη βινυλίων ή ίσως ένα απόγευμα στην παραλία; Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο για το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και στον ενδέκατο Οίκο σας των ομάδων. Αλλά μην δεσμευτείτε σε έντονα σχέδια για το βράδυ. Η Σελήνη αλλάζει ζώδια μέχρι το βράδυ, μεταβάλλοντας τη διάθεσή σας δραματικά. Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Ταύρο και στον δωδέκατο Οίκο σας της αναζωογόνησης και της διαφυγής –και πέφτοντας πάνω στο ελεύθερο πνεύμα του Ουρανού– πρέπει να κρατήσετε τα σχέδια χαλαρά και χωρίς δεσμεύσεις.

  Επισκεφθείτε μια εξοχική κατοικία ενός φίλου σας, πηγαίνετε σε ένα σπα ή χαλαρώστε στον καναπέ σας για έναν μαραθώνιο σειρών. Η παρατήρηση των ανθρώπων μπορεί να σας κάνει να νιώσετε εξαιρετικά την Κυριακή, ωστόσο, έτσι εάν νιώθετε την επιθυμία να βγείτε έξω, πάρτε ένα βιβλίο στην καφετέρια και πηγαίνετε να τον διαβάσετε –τον κόσμο δηλαδή.

   

  ζώδια Καρκίνος

  Ένα ακόμα σπρώξιμο, Καρκίνοι. Με τη Σελήνη να φυλάει τη γωνιά της καριέρας σας το Σάββατο, μπορεί να θέλετε να συνεχίσετε να δουλεύετε σε ένα έργο της περασμένης εβδομάδας. Ή μπορεί να μην είστε σε θέση να χαλαρώσετε μέχρι να βάλετε τις τελικές πινελιές σε μια βασική παρουσίαση ή μέχρι να δημοσιεύσετε αυτό το διαφημιστικό στο Instagram. Ανταμείψτε τον εαυτό σας για την επιμέλειά σας με ένα πλήρως προγραμματισμένο Σάββατο στην πόλη! Μέχρι το βράδυ, η Σελήνη θα έχει περάσει στον Ταύρο και στον παιχνιδιάρικο, κοινοτικό ενδέκατο Οίκο σας.

  Για αλλαγή, δεν θα είστε στον έλεγχο της λίστας των προσκεκλημένων –και με τον Ουρανό να πέφτει πάνω στη Σελήνη, μεγάλες σπίθες μπορεί να δημιουργηθούν με τον προσκεκλημένο κάποιου φίλου. Το μάντρα της Κυριακής είναι «όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα». Οργανώστε κάτι καλοκαιρινό και διασκεδαστικό, όπως ένα μπάρμπεκιου στο πάρκο ή μια βόλτα στην παραλία. Ανεβάστε το στα κοινωνικά μέσα και θα εκπλαγείτε από τους χαμένους φίλους που μπορεί να εμφανιστούν!

   

  ζώδια Λέων

  Γη προς Λέοντα! Η προσπάθεια να σας εντοπίσουν μπορεί να είναι εξίσου δύσκολη με ένα παιχνίδι θησαυρού το Σάββατο. Ρίξτε το φταίξιμο στη Σελήνη στον Κριό, η οποίο στροβιλίζεται μέσα από το παγκόσμιο ένατο Οίκο σας μέχρι το Σάββατο το βράδυ. Είτε έχετε ξεφύγει από όλους είτε έχετε χαθεί σε ένα μυθιστόρημα, αφήστε το ελεύθερο πνεύμα σας να σας οδηγήσει. Θα πρέπει να είστε οι «υπεύθυνοι» και πάλι μέχρι το ηλιοβασίλεμα, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και στον δέκατο Οίκο σας της ηγεσίας. Όχι ότι σας πειράζει! Αν μπορεί κάποιος να κλείσει μια κράτηση την τελευταία στιγμή ή να βρει εισιτήρια σε ένα σολντ άουτ σόου, είστε εσείς!

  Την Κυριακή, καθώς η Σελήνη πέφτει πάνω στον επαναστατικό Ουρανό στον Ταύρο, μπορεί να αποκτήσετε μερικές πρωτοποριακές ιδέες για την επαγγελματική πορεία σας. Είναι καιρός να κάνετε μια ριζοσπαστική κίνηση στο όνομα της ανάπτυξης; Ακόμα κι αν κάνετε ένα μικρό βήμα, αγκαλιάστε την αλλαγή!

   

   

  ζώδια Παρθένος

  Το Σάββατό σας μπορεί να ξεκινήσει σε τόνο εσωστρεφή, αλλά αυτό δεν είναι προμήνυμα του τι έπεται. Από το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και στον ένατο Οίκο σας της αγάπης για καλή ζωή για το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο. Μετά από λίγες στιγμές κακοκεφιάς, τα σύννεφα διαλύονται και η ακτινοβόλος αισιοδοξία σας λάμπει και πάλι.

  Μια διανυκτέρευση μπορεί να σας καλεί, και με τον αυθόρμητο Ουρανό να πέφτει πάνω στη Σελήνη, ίσως και να την μετατρέψετε σε μια τριήμερη απόδραση. Φτιάξτε μια τσάντα και επισκεφθείτε έναν φίλο σας σε μια κοντινή πόλη. Δεν μπορείτε να ξεγλιστρήσετε για μια δυο μέρες; Δείτε τις προσφορές που υπάρχουν κοντά στο σπίτι σας. Την Κυριακή, οπουδήποτε εκτός από τα συνηθισμένα θα είναι καλά.

   

  ζώδια Ζυγός

  Νωρίς το Σάββατο, η Σελήνη βρίσκεται στον Ίντι-πνευματικό Κριό. Θα νιώθετε ξέγνοιαστοι για μια σχέση και χαρούμενοι που ακολουθείτε τη ροή. Καθώς η μέρα προχωρά, ωστόσο, θα δείτε τα πλεονεκτήματα του να κάνετε τη σχέση σας λίγο (ή, εντάξει, πολύ) πιο σίγουρη. Αυτό θα ισχύσει ιδιαίτερα μετά το ηλιοβασίλεμα, όταν η Σελήνη περάσει στον Ταύρο και στον ερωτικό και κτητικό όγδοο Οίκο σας. Μια σέξι νύχτα στο σπίτι μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που προτείνει ο γιατρός για τους Ζυγούς σε σχέση. Μόνοι; Μπορεί να χαθείτε σε βαθιές συζητήσεις, ενώ περιμένετε να παραγγείλετε το ποτό σας.

  Κρατήστε, ωστόσο, την καχύποπτη πλευρά σας υπό έλεγχο, ειδικά την Κυριακή. Με τον απρόβλεπτο Ουρανό να βρίσκεται δίπλα στη Σελήνη, μπορεί να ενοχληθείτε (ή να εξαγριωθείτε!) για κάτι που πιστεύατε ότι είναι προσβολή, αλλά θα αποδειχθεί ότι κάνατε λάθος. Πριν δεσμευτείτε σε οτιδήποτε αυτό το Σαββατοκύριακο, βεβαιωθείτε ότι το θέλετε 100%. Διερευνήστε το θέμα από κάθε γωνιά πριν πείτε ναι!

   

  ζώδια Σκορπιός

   

  Πρωινό με βρώμη και τρέξιμο στο πάρκο; Ένα Σάββατο υγείας σας περιμένει, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και στη ζώνη ευεξίας σας για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Η δύναμη της θέλησης σας μπορεί να διαλυθεί ως το βράδυ, ωστόσο, καθώς η Σελήνη πλέον στον Ταύρο θα βρεθεί στον Οίκο των σχέσεων σας και φίλοι που αγαπούν τη διασκέδαση θα εμφανιστούν για να σας δελεάσουν. Τιμήστε τις δεσμεύσεις που έχετε κάνει στην υγεία σας. Δεν χρειάζεται να ξεφύγετε για να περάσετε υπέροχα.

  Οι ρομαντικές προβλέψεις για το ζώδιό σας φωτίζονται κάτω από τη Σελήνη. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον νέο ή να περάσετε επιτέλους λίγο ποιοτικό χρόνο με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Να είστε ανοιχτοί σε απροσδόκητες αλλαγές στο σενάριο την Κυριακή, όταν ο απρόσμενος Ουρανός πέφτει πάνω στη Σελήνη. Ποιος ήξερε ότι θα άρεσε στο ταίρι σας κάτι τέτοιο; Μόλις σηκώσετε το σαγόνι σας από το πάτωμα, αυτή μπορεί να αποδειχθεί η πιο σέξι έκπληξη που σας έκαναν για καιρό.

   

  ζώδια Τοξότης

  Ποια είναι η κυρίαρχη βασίλισσα του δράματος στην ακολουθία σας; Ωχ, Τοξότες: Το Σάββατο, μπορεί να είστε εσείς αυτοί που φοράτε το στέμμα. Αν τα συναισθήματά σας αρχίσουν να κλιμακώνονται, τραβήξτε το φρένο έκτακτης ανάγκης αντί να ρίχνετε περισσότερα σπίρτα σε αυτήν τη φωτιά. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι μια μικρή διαφωνία να μετατραπεί σε εκτροχιασμένη αντιπαλότητα! Ευτυχώς, τα πιο ψύχραιμα μυαλά θα επικρατήσουν μέχρι το βράδυ, όταν η Σελήνη στον Ταύρο θα πάρει τον έλεγχο.

  Προσπεράστε τους πολυσύχναστους χώρους και καθίστε κάπου πιο χαλαρά. Με τον υψηλόφρον Ουρανό να ταξιδεύει στο πλάι της Σελήνης, η κοινωνική σας περιέργεια μπορεί να σας οδηγήσει σε καθοδηγούμενο διαλογισμό, ηχητική θεραπεία ή σε ένα ντοκιμαντέρ που προκαλεί την σκέψη. Θα είστε πρόθυμοι να κάνετε μερικές δουλειές την Κυριακή, αλλά βγείτε στη φύση, αν σας το επιτρέπουν οι συνθήκες. Να μια συμβιβαστική λύση: πάρτε το ποδήλατό σας για να κάνετε τις δουλειές σας και έπειτα κάντε μια βόλτα σε ένα πάρκο.

   

   

  ζώδια Αιγόκερως

  Ένα Σαββατιάτικο πρωινό υπνηλίας δίνει τη θέση του σε ένα εορταστικό βράδυ –και το πάρτι δεν θα σταματήσει για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, χάρη στη μετακίνηση της Σελήνης στον Ταύρο και στον γιορτινό πέμπτο Οίκο σας! Αν φύγετε για καφέ με την φόρμα γυμναστικής σας, θα γυρίσετε ενθουσιώδεις πίσω για να βάλετε τα καλά σας. Πάρτε τη σκυτάλη του κοινωνικού διοργανωτή και στείλτε μερικά μηνύματα.

  Μια ζωντανή παρέα θα αυξήσει την εορταστική σας διάθεση. Ρομαντικά, η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει μια ζωηρή πρόβλεψη –ειδικά την Κυριακή, όταν ο πειραματικός Ουρανός φτάνει στην παρέα. Κάποιος που θα γνωρίσετε το Σάββατο το βράδυ μπορεί να παραμείνει δίπλα σας και ολόκληρη την Κυριακή, και δεν θα ενοχληθείτε καθόλου από αυτό. Σε σχέση; Κλείστε την τηλεόραση και ξεκινήστε το παιχνίδι!

   

   

  ζώδια Υδροχόος

  Είστε πολυδιάστατα όντα, Υδροχόοι, έτσι δεν μπορείτε να περιμένετε από έναν φίλο να σας καλύψει κάθε επίπεδο. Δεν θα είναι όλοι η ζωή του πάρτι, οι αβανταδόροι σας ή οι γκουρού του προσωπικού στυλ σας. Επεκτείνετε την κοινωνική σας ακτίνα το Σάββατο και βρείτε ανθρώπους που να μοιράζονται μερικά από τα πιο περίεργα ενδιαφέροντά σας. Για τα βραδινά σας σχέδια, το εστιατόριο Υδροχόος είναι το πιο χοτ σποτ στην πόλη. Στρώστε το τραπέζι, ανοίξτε το Pinot για να αναπνεύσει και μαζέψτε μερικούς από τους πιο καλούς έμπιστούς σας για ένα αξέχαστο γεύμα.

  Το ένστικτο φωλιάσματος παραμένει και την Κυριακή. Αλλά καθώς ο συγκυβερνήτης σας ο ριζοσπαστικός Ουρανός πέφτει πάνω στη Σελήνη, προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε ένα πολύωρο και δύσκολο έργο, όπως το να σκάψετε ολόκληρο τον κήπο ή να αλλάξετε ριζικά κάθε δωμάτιο του σπιτιού!

  ζώδια Ιχθύες

  Τα πρακτικά θέματα υπερισχύουν το Σάββατο, καθώς η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον εργατικό δεύτερο Οίκο σας. Βγάλτε αυτές τις ενοχλητικές δουλειές από τη λίστα σας για να μπορέσετε να περάσετε στο παιχνίδι! Εξάλλου, δεν θα καταφέρετε να επικεντρωθείτε σε οτιδήποτε πρακτικό αργότερα μέσα στην ημέρα, καθώς τη Σελήνη θα περάσει στον ευχάριστο, επικοινωνιακό τρίτο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Ενώ είστε ανοικτοί στο να κάνετε παρέα με οποιονδήποτε, κρατήστε αυτούς που δημιουργούν προβλήματα εκτός της λίστας των καλεσμένων σας.

  Με τον σοκαριστικό Ουρανό που πέφτει πάνω στη Σελήνη, ένας φίλος που του αρέσει να ανακατεύει τα πράγματα μπορεί να είναι σε έξαψη και να προκαλεί προβλήματα στον κύκλο σας. Φυλαχτείτε, επίσης, ενάντια στα δικά σας αντιδραστικά ένστικτα. Άλλο πράγμα είναι να ξεκινήσετε μια συζήτηση και άλλο να προκαλέσετε ένα ντιμπέιτ!

   

  Πηγή: astro-live.gr

 • Δείτε επίσης...