– Μείωση  Δαπανών
– Παροχή υπηρεσιών Ολικής Ποιότητας

To  Κέντρο  Ημέρας  ‘’ 4 Εποχές’’ του ΨΝΠΟ που βρίσκεται επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως 51, επισκέφθηκε ο Διοικητής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου  κ. Εμμανουήλ  Κοσμαδάκης. Τον κ. Κοσμαδάκη υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν η Νοσηλεύτρια κ. Γ.Παπαγεωργίου, η Εργοθεραπεύτρια κ. Γ.Μοσχολούρη, προσωπικό όπου εργάζεται στο Κ.Η. καθώς και μέλη του Κέντρου Ημέρας.
Κατά τη συζήτηση που αναπτύχθηκε , μετά την ξενάγηση του Διοικητή στους χώρους του Κ.Η., η κ. Παπαγεωργίου ως υπεύθυνη για την κουζίνα αναφέρθηκε στην ομάδα ζαχαροπλαστικής από μέλη του Κ.Η. και στη συμμετοχή των μελών αυτών στην  παρασκευή   διαφόρων εδεσμάτων.  Στη συνέχεια η κ. Μοσχολούρη ενημέρωσε τον κ. Κοσμαδάκη  σχετικά με την εργοθεραπεία, ποιες είναι οι δράσεις της αλλά και οι στόχοι της.
Ο κ. Κοσμαδάκης ζήτησε να μάθει από το προσωπικό για τα έργα τέχνης που δημιουργούνται από την συγκεκριμένη ομάδα μελών του Κ.Η.  με τα οποία πριν από λίγο καιρό είχε πραγματοποιηθεί πετυχημένη έκθεση στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης.  Τέλος ο Διοικητής αναφέρθηκε στις προμήθειες και τις δαπάνες του Κ.Η. και πως  αυτές μπορούν να περιοριστούν  ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της Διοίκησης για μείωση των δαπανών του ΨΝΠΟ, χωρίς να μειωθεί η ποιότητα των παρεχομένων  υπηρεσιών προς τους πολίτες.   
Το  Κέντρο Ημέρας ‘’4 Εποχές’’ διαθέτει τους παρακάτω χώρους.

Εργοθεραπέιας. 2.Πολυαισθητηριακό χώρο (Snoezeien) 3. Γυμναστικής 4.Φυσιοθεραπείας 5. Κομμωτικής και αισθητικής περιποίησης 6. Μουσικής 7.Ηλεκτρονικών Υπολογιστών 8.Ξυλοτεχνίας 9.Κουζίνας/Τραπεζαρίας 10.Θεατρικού παιχνιδιού, λογοτεχνίας και ποίησης 11.Ζωγραφικής,ανάλυσης και έκφρασης 12.Εικαστικών μικροκατασκευών (κορνιζοποιεία, χαλκογραφία,ψηφιδωτά κ.λ.π) 13.Κοινωνικών δεξιοτήτων 14.Ψυχολογικής υποστήριξης 15.Παραμυθιού 16.Εφημερίδας,συζήτησης,ενημέρωσης και επικαιρότητας. 17.Ατομικές η ομαδικές θεραπείας χαλάρωσης 18.Θεραπευτική παρέμβαση μέσω αισθητηριακής ολοκλήρωσης 19.Θεραπευτική φυσιοθεραπέια, με παραπομπή γιατρού 20.Προληπτικής κινησιοθεραπείας και παιχνιδιού 21.Σουηδικής, αεροβικής και ενόργανης γυμναστικής 22.Εκμάθηση παραδοσιακών χορών 23. Εκμάθηση μουσικών οργάνων,χορωδίας και τραγουδιού 24. Κολύμβηση 25.Μαγειρικής,ζαχαροπλαστικής 26.Εκμάθηση κομμωτικής τέχνης, περιποίησης και αισθητικής 27.Διοργάνωσης εκδηλώσεων και συνεργασίας με εθελοντές.
Στόχοι του Κ.Η. ‘’4 Εποχές’’
Η βελτίωση των δεξιοτήτων  και των ικανοτήτων
Η Ψυχολογική υποστήριξη, η ψυχοκοινωνική και κινητική αποκατάσταση
Η πρόληψη υποτροπής
Η βελτίωση της αυτοεικόνας και της εξωτερικής εμφάνισης
Η στήριξη για παραμονή στην οικογένεια
Η καταπολέμηση του στίγματος της ψυχικής νόσου
Η προεπαγγελματική εκπαίδευση
Γεγονός είναι ότι το Κέντρο Ημέρας λειτουργεί προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες του Νομού Πιερίας, και αυτό αποτυπώθηκε και κατά την επιτόπια επίσκεψη των Άγγλων αξιολογητών πριν από λίγες ημέρες στη Κατερίνη.  Επόμενο στάδιο βελτίωσης θα είναι η παροχή υπηρεσιών ολικής ποιότητας με στοχοθεσία και μέτρηση αποτελεσματικότητας, με εφαρμογή δεικτών ποιότητας, που θα αξιολογούνται και θα αυτοαξιολογούνται διαρκώς.