Στην κάλυψη κενών θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού με ωριαία αντιμισθία προχωρεί το ΕΚΑΒ για την κάλυψη των αναγκών των ΙΕΚ για το φθινοπωρινό εξάμηνο 2010-2011, διάρκειας από 1ης Οκτωβρίου 2010 έως 26η Ιανουαρίου 2011.
Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα διδάξουν μαθήματα της ειδικότητας «Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου» και θα τοποθετηθούν στα ΙΕΚ Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Ηρακλείου, Χανίων, Λάρισας, Ιωαννίνων και Κέρκυρας.
Δικαίωμα συμμετοχής και υποβολής αίτησης διαθέτουν Ιατροί εξειδικευμένοι στην εφαρμογή και διδασκαλία της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής, Ιατροί του ΕΣΥ και ΔΕΠ με αντικείμενο συγγενές προς την επείγουσα ιατρική, ιδιώτες Ιατροί με αποδεδειγμένη απασχόληση και κατάρτιση στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική, Νοσηλευτές, Πληρώματα Ασθενοφόρων – Διασώστες, επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων και καθηγητές Αγγλικής γλώσσας και Πληροφορικής.
Αιτήσεις υποβάλλονται από την 1η έως τις 7 Σεπτεμβρίου στα κατά τόπους ΙΕΚ του ΕΚΑΒ, αυτοπροσώπως ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Οι αιτήσεις που θα κατατεθούν ταχυδρομικά δεν θα γίνουν δεκτές.