Καθάρισε ένα ακόμη ντέρμπι η Ακαδημία Πλαταμώνα που μοιάζει ανίκητη. Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πήρε την νίκη κόντρα στον Θερμαϊκό Κορινού. Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς που κέρδισε την Δρυάνιστα στο Μοσχοπόταμο με σκορ 2-3, και δεδομένο ότι την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Δόξα Μοσχοχωρίου που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, κλείδωσε την δεύτερη θέση.

Ακόμη μια ευρεία σε σκορ νίκη πέτυχε η ομάδα της Καρίτσας αυτή τη φορά κόντρα στον Όλυμπο Βροντούς και πήρε έτσι και  μαθηματικά την τέταρτη θέση. Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Γ Ολύμπιος Λόφου από το Λιτόχωρο και πλέον ισοβαθμεί με τον Κορινό και όλα παίζονται. Νίκη χωρίς αντίκρισμα πέτυχε ο Αιγινιακός κόντρα στην Μεθώνη, αφού οι πρώτοι έχασαν την δεύτερη θέση και οι δεύτεροι αποχαιρέτησαν την κατηγορία.

Πολύ σημαντική νίκη για τον Ερμή Εξοχής κόντρα στον Καταχά, οι γηπεδούχοι ξύπνησαν στο τέλος της χρονιάς και έσωσαν την παρτίδα αφού σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο Αιγίνιο παρέμειναν στην κατηγορία. Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ο Δίας Δίου με την Πίνδο Α. Αγιάννη σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκαν πολύ νεαροί παίκτες και από τις δυο ομάδες. Τέλος το τρίποντο α.α πήρε η αναγέννηση Σφενδάμης κόντρα στην Δόξα Μοσχοχωρίου.