anthokomi-ekthesiΜε επιτυχία, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ολοκληρώθηκε η 3η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κορινού, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 14, 15 και 16 Μαΐου, στον αύλειο χώρο της πλατείας Δημαρχείου. Παράλληλα λειτούργησαν έκθεση βιβλίου και έκθεση βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων.
Η έκθεση φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε συμμετοχές εκθετών με τους 26 επιχειρηματίες να παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες αναδεικνύοντας την τοπική επιχειρηματικότητα.
Την έκθεση επισκέφθηκε μεγάλος αριθμός επισκεπτών οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να αποδράσουν από την καθημερινότητα σε μια έκθεση γεμάτη χρώμα και γεύσεις. Τα βράδια υπήρχε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων.
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα το βράδυ της Παρασκευής από τον Αρχιμανδρίτη κ. Βαρνάβα Λεοντιάδη, παρουσία του Δημάρχου Κορινού κ. Νίκου Αβραμίδη, του Αντινομάρχη Πιερίας κ. Θανάσση Φωτίου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, του Αντιδημάρχου Κατερίνης κ. Θανάση Λιακόπουλου, εκπροσώπων των βουλευτών, των Αντιδημάρχων Κορινού κ.κ. Αναστάσιου Αντωνιάδη και Θωμά Θεοχαρόπουλου, του Προέδρου του Δ.Σ. Κορινού κ. Χαράλαμπου Αθανασιάδη, δημοτικών συμβούλων και πλήθος κόσμου.