Scroll to top

22/8 Τόλμησε Το Αδύνατον…. Δες Αναλυτικά Τα Ζώδια!


- 22 Αυγούστου 2019

 •  

  Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου μας σπρώχνει να βρούμε λύσεις οι οποίες θα μας δώσουν μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας συναισθηματικής και υλικής.

  Η σχέση της Σελήνης με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Νότιο Δεσμό μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε απαντήσεις σε θέματα που μας απασχολούν αν είμαστε πρόθυμοι να προχωρήσουμε βαθιά και να απαλλαγούμε από ψευδαισθήσεις. Αν είμαστε έτοιμοι να δούμε την αντικειμενική πραγματικότητα της ζωής και να στηρίξουμε τα θέλω μας με πείσμα και σθένος. . .

  Κριός

  Η σημερινή μέρα σε βοηθά να διαπραγματευτείς για ένα οικονομικό θέμα ή κάτι που έχει αξία για σένα. Ξέρεις τι θέλεις και που χρειάζεται να απευθυνθείς. Προετοίμασε τις κινήσεις σου βάσει των δυνατοτήτων που έχεις και χρησιμοποίησε τα ταλέντα σου με διπλωματία. Όσο φιλόδοξες και αν είναι οι σκέψεις σου σήμερα μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες αρκεί να μην πιέσεις παραπάνω από όσο πρέπει. . .

  Ταύρος

  Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο σου δίνει την ευκαιρία να επεκταθείς πέρα από το σημείο που βρίσκεσαι αυτή την στιγμή. Όσο και αν θεωρείς ρίσκο την όποια κίνηση, χρειάζεται να κάνεις μια προσπάθεια ανεξάρτητα αν θα φέρει το αποτέλεσμα που θέλεις ή όχι. Το σημαντικό είναι να ταρακουνήσεις τα νερά. Είτε πρόκειται για σένα ή αφορά τον άλλον χρειάζεται να μετακινηθείς από την θέση την οποία βρίσκεσαι. Σκέψου το κίνητρο και θα βρεις την δύναμη. . .

  Δίδυμος

  Οι σκέψεις σου πολλές και το τοπίο δείχνει θολό γύρω σου. Αντικειμενικά η μέρα πράγματι μπορεί να κρύβει κινδύνους αν δεν έχει επαφή με τη πραγματικότητα και εσύ αυτή την στιγμή κάνεις τους απολογισμούς σου. Σήμερα καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου όπου νιώθεις πως είσαι σίγουρος/η με τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου. Όπου έχεις αμφιβολίες πάρε τον χρόνο σου μέχρι να πάρεις μια τελική απόφαση. Η μέρα ζητά ευελιξία εκεί που δεν βλέπεις τώρα την λύση. . .

  Καρκίνος

  Δεν είναι καλή μέρα σήμερα για δράματα και χειρισμούς. Δεν ξέρεις τι αποτέλεσμα θα φέρεις αν ακολουθήσεις αυτή την οδό. Η ευελιξία είναι προτιμότερη γιατί σου δίνει την δυνατότητα να μετακινηθείς αν βλέπεις πως ο δρόμος δεν σε οδηγεί εκεί που θέλεις. Οποιοσδήποτε άλλος δρόμος θα μπορούσε να δημιουργήσει δυναμικές οι οποίες θα είναι άκαμπτες και όχι τόσο εύπεπτες από τους γύρω. Φόρεσε το χαμόγελο σου και μείνει μακριά από οποιαδήποτε κατάσταση θα μπορούσε να σε φορτίσει. . .

  Λέων

  Σήμερα καλό θα ήταν να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα. Ανεξάρτητα την όποια συμμετοχή σου σε δραστηριότητες σκέψου πρώτα τις επιθυμίες σου και την διάθεση σου. Δεν είναι κατάλληλη μέρα να πιέσεις εκεί που βλέπεις εμπόδια, ούτε να έρθεις σε αντιπαραθέσεις για κάτι το οποίο δεν γνωρίζεις καλά. Είναι όμως μια καλή μέρα να σκεφτείς και να δράσεις με κέντρο εσένα και να κάνεις πράγματα τα οποία εξαρτώνται μόνο από σένα και δεν χρειάζεσαι απαραίτητα την συμμετοχή άλλων. Να έρθεις πιο κοντά στις προσωπικές, δικές σου ανάγκες. . .

  Παρθένος

  Η αλήθεια είναι σημαντική να λέγεται αλλά σήμερα θα μπορούσε να ειπωθεί περισσότερο αυστηρά και να γίνει αντιληπτή από τους άλλους σαν να τους δίνεις εντολές. Η τάση της ημέρας γενικότερα έχει αυστηρή χροιά ανεξάρτητα από την δική σου διάθεση και πρόθεση οπότε καλό θα ήταν να αποφύγεις να πεις κάτι που θα μπορούσε να ενοχλήσει τον άλλον. Οτιδήποτε χρειάζεται να πεις σήμερα πρόσθεσε ευαισθησία και καλοσύνη ώστε να ελαφρύνεις την στιγμή. . .

  Ζυγός

  Οι υποχρεώσεις της ημέρας θα μπορούσαν να δράσουν πιεστικά πάνω σου αν δεν λειτουργήσεις ευέλικτα. Απέφυγε οποιαδήποτε κατάσταση διαισθητικά νιώθεις πως θα σε φορτίσει. Είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα κάποιοι ενδέχεται να θέλουν να πάρουν κάτι από σένα σήμερα το οποίο δεν είσαι έτοιμος/η ή δεν θέλεις να δώσεις. Έχε αυτή την τάση κατά νου, μελέτησε τις κινήσεις που χρειάζεται να κάνεις και προχώρησε το πρόγραμμα σου. . .

  Σκορπιός

  Η Σελήνη στο Ταύρο απέναντι από το ζώδιο σου σου φανερώνει μέρος της σκιάς σου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βλέπεις στους άλλους δικά σου κομμάτια τα οποία αρχικά θα τα νιώθεις ανεπιθύμητα αλλά αν τους ρίξεις μια δεύτερη ματιά θα δεις πως δεν είναι και τόσο. Ίσως κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά θα ήταν χρήσιμα για την δική σου εξέλιξη. Για την πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις και για το αποτέλεσμα που θέλεις να φέρεις. Αφουγκράσου την στιγμή και προσπάθησε να καταλάβεις το χρήσιμο αυτό στοιχείο που θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς. . .

  Τοξότης

  Σήμερα το ουράνιο σκηνικό λειτουργεί βοηθητικά αν παρατηρήσεις προσεκτικά όσα εκτυλίσσονται γύρω σου. Με υπομονή και επιμονή στον στόχο σου μπορείς να προσθέσεις συστατικά που θα σε κάνουν περισσότερο αποτελεσματικό/ή. Μπορείς να δημιουργήσεις πιο γερές βάσεις με κάποιον τρόπο ή να προστατεύσεις το εγχείρημα σου δουλεύοντας περισσότερο αποτελεσματικά. Ότι δεν σε ευχαριστεί ή θεωρείς πως δεν χρήσιμο καλό θα ήταν να το πεις στους άλλους και να το αλλάξεις. . .

  Αιγόκερως

  Νιώθεις πως βρίσκεσαι σε μια φάση της ζωής σου που χρειάζεται να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου. Μπορεί φόβοι να μην σε αφήνουν να υλοποιήσεις ένα σχέδιο ή να μην σε αφήνουν καν να μπεις σε αυτή την διαδικασία αλλά σήμερα μπορείς να τους βάλεις στην άκρη. Να δεις την ζωή με αισιοδοξία και να θελήσεις να κάνεις την αρχή. Ανεξάρτητα ποιος είναι ο λόγος της παραίτησης σου πραγματικά η ζωή είναι γεμάτη καινούργια ενδεχόμενα και χρειάζεται να είσαι μέρος της. Πάρε τα ηνία στα χέρια σου και απόλαυσε τις δυνατότητες που υπάρχουν μπροστά σου. . .

  Υδροχόος

  Χρειάζεται να έχεις μεγαλύτερη πίστη στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων για να μπορέσεις να δημιουργήσεις σταθερούς ακλόνητους δεσμούς στην ζωή σου. Επίσης χρειάζεται να δώσεις φροντίδα και αγάπη με την πρακτική έννοια ώστε να σου δοθεί πάλι πίσω. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει προθυμία αλλά εκείνη την δεδομένη στιγμή κάτι σε κρατάει ή σε τραβάει πίσω. Φόβοι από το παρελθόν κινητοποιούνται και φοβάσαι πως θα πληγωθείς. Όποιος και αν είναι ο λόγος των δισταγμών σου σήμερα η έντονη ανάγκη για σταθερές στην ζωή σου σε βάζει σε διαδικασία σκέψης και αυτό είναι καλό, για πρώτο βήμα. . .

  Ιχθύες

  Η μέρα είναι ευνοϊκή για κοντινά ταξίδια και όμορφες διαδρομές. Ακόμη και αν δεν έχεις σκοπό να μετακινηθείς από το σημείο που είσαι, είναι καλή μέρα για σοβαρές, ειλικρινείς συζητήσεις με ανθρώπους οικείους σου. Έκφρασε τις αληθινές σου απόψεις, αυτά που σκέφτεσαι πως χρειάζεται να γίνουν, οτιδήποτε έχει βάση και αντικειμενική υπόσταση. Αντίθετα αν νιώσεις πίεση από τους άλλους σημαίνει πως οι σκέψεις σου δεν είναι ακόμη ώριμες, οπότε πάρε τον χρόνο σου και μην βιαστείς να απαντήσεις. . .

  Πηγή:https://astroguide.gr