Είκοσι έξι (26) προληπτικά συστήματα συναγερμού που αποτελούν ασπίδα προστασίας για μοναχικούς κυρίως ηλικιωμένους, παρέδωσε η εταιρία «Κ. ΝΙΣΣΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.» προς το «Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων Δ.Κατερίνης», το μεσημέρι της Τρίτης 9/2/2021.

Η μικρή τελετή παράδοσης και παραλαβής πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, με την παρουσία του αρμοδίου Αντιδημάρχου Γιώργου Τσιαλού, της κυρίας Μαρίας Καραβασίλη ως εκπροσώπου της εταιρίας, της Προϊσταμένης του Τμήματος Αναστασίας Νταντάμη καθώς επίσης και δύο στελεχών από τη Δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» Δ.Κατερίνης.

 

 

Πρόκειται για συστήματα συναγερμού που μπορεί εύκολα να χρησιμοποιήσει κάθε ηλικιωμένος σε περίπτωση που βρεθεί σε κίνδυνο ή σε περίπτωση όπου κάποια στιγμή αντιμετωπίσει ένα έκτακτο γεγονός, π.χ. περιστατικό υγείας. Έτσι, η χρήση αυτού του συστήματος δίνει τη δυνατότητα σε τρίτα άτομα να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να προστατεύσουν τη ζωή και την υγεία ατόμων που αντιμετωπίζουν κίνδυνο.

Για την προσφορά αυτή, ο Αντιδήμαρχος κ. Τσιαλός ευχαρίστησε την εκπρόσωπο της εταιρίας «Κ. ΝΙΣΣΟΥ», Μαρία Καραβασίλη, για την πολύτιμη προσφορά των συστημάτων συναγερμού για ηλικιωμένους, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, δήλωσε: «Ευχαριστούμε την εταιρία «Κ. ΝΙΣΣΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε., στην Περίσταση Δ.Κατερίνης» για την πολύτιμη προσφορά των 26 προληπτικών συστημάτων συναγερμού για ηλικιωμένους. Και ευχόμαστε, τέτοιου είδους παραδείγματα να ακολουθήσουν και άλλοι συμπολίτες μας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, ιδιαίτερα όμως προς όφελος ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων».

 

 

 

(Δελτίο τύπου)