Τα νέα Διοικητικά Συμβούλια  σε Γενικό Νοσοκομείο  και ΨΝΠΟ

Δημοσιεύτηκαν στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (Φ.Ε.Κ.) τα ονόματα που θα απαρτίζουν τα νέα διοικητικά συμβούλια του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου, αρμοδιότητας της Διοίκησης της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας   Μακεδονίας.
Στο Γενικό Νοσοκομείο
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης θα απαρτίζουν η δικηγόρος κ. Αναστασία Ασλανίδου με αναπληρωτή της τον Δημοτικό Σύμβουλο Δίου κ. Ζήση Σαμαρά, ο πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. Κατερίνης κ. Κώστας Παπουτσίδης με αναπληρωτή του τον γιατρό κ. Γιάννη Ιωάννου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πύδνας κ. Βαγγέλης Μανωλόπουλος, με αναπληρωτή του τον κ. Στάθη Ακριτίδη. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ορίστηκε ο κ. Κώστας Παπουτσίδης. Η θητεία του νέου διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου Κατερίνης λήγει στις 3 Σεπτεμβρίου του 2011. Σημειώνεται ότι νέος διοικητής του νοσοκομείου έχει οριστεί ο κ. Αστέριος Φαρμάκης.
Στο ΨΝΠΟ
Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου έχουν οριστεί ο γιατρός και πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. Λιτοχώρου κ. Θανάσης Καλαμπάκας, με αναπληρωτή του κ. Δημήτρη Καρκάνη, ο κ. Κώστας Σαμαράς με αναπληρωτή τον κ. Γιώργο Καρκαφύση, η  κ. Μαρία Κορίτσα με αναπληρώτρια την κ. Αναστασία Χιονίδου, η Δημοτική Σύμβουλος Λιτοχώρου κ. Όλγα Ζωγράφου με αναπληρωτή τον Δημοτικό Σύμβουλο Κορινού κ. Σάββα Οφείδη. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται ο κ. Θανάσης Καλαμπάκας. Η θητεία των νέου διοικητικού συμβουλίου λήγει στις  9 Σεπτεμβρίου 2011. Σημειώνεται ότι νέος Διοικητής του ΨΝΠΟ είναι ο κ. Μανώλης Κοσμαδάκης και αναπληρωτής ο κ. Δημήτρης Τζήκας.