Την υποψηφιότητα του Δημήτρη Μυρωτή, με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, υποδεχόμαστε τον αγαπητό φίλο κ. Δημήτρη Μυρωτή ως υποψήφιο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, με τον συνδυασμό μας της Ανανέωση τώρα. Επαγγελματίας και άνθρωπος της δράσης, ο αγαπητός Δημήτρης, έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας. Καλώς ήρθες φίλε. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

«Με μεγάλη χαρά και ταυτόχρονα ευθύνη ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» και επικεφαλής τον Γιώργο Νταντάμη. Ο λόγος που αποδέχτηκα την πρόταση, να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης, είναι η διάθεσή μου για προσφορά στον τόπο μου. Στο πρόσωπο του Γιώργου Νταντάμη που έχει την ικανότητα και τη γνώση να διοικήσει με αποτελεσματικότητα τον Δήμο μας στηρίζουμε τις ελπίδες για την μεγάλη αλλαγή και την ανανέωση του Δήμου μας. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ», δήλωσε ο κ. Μυρωτής, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα.