Στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Πύδνας Κολινδρού θα βρίσκεται στις εκλογές του Μαΐου ο Γιώργος Παντερμαλής.

 

Η ανακοίνωση

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή του Γιώργου Παντερμαλή ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Πύδνας Κολινδρού με την παράταξή μας «Νέοι Άνθρωποι – Νέες Ιδέες – Νέα Πορεία».

Ο Γιώργος Παντερμαλής είναι Τεχνικός Τηλεπικοινωνιών Δικτύου COSMOTE. Άνθρωπος της προσφοράς με ανήσυχο πνεύμα, έτοιμος πάντα για αγώνες για το καλό του τόπου. Διετέλεσε εκπρόσωπος του Συλλόγου εργαζομένων του ΟΤΕ Πιερίας σε τοπικό επίπεδο όσο και σε πανελλαδικό. Σήμερα είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Ν. Πιερίας. Βασική του σκέψη είναι να βάλει το δικό του λιθαράκι ώστε αυτός ο τόπος να κάνει βήματα μπροστά.

Γιώργος Παντερμαλής: Ως ενεργός πολίτης αυτού του τόπου, αποφάσισα να συμβάλλω και εγώ με όσες δυνάμεις έχω, στην προσπάθεια να καταστήσουμε το δήμο μας σημείο αναφοράς και εξέλιξης.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου μετά από ώριμη σκέψη, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέοι Άνθρωποι – Νέες Ιδέες – Νέα Πορεία» δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Ζαφείρη. Έναν άνθρωπο που με εμπνέει με τις γνώσεις του ,την εργατικότητα, τη συνέπεια,το ήθος του και κυρίως με την ιδιαίτερη αγάπη του για τον τόπο. Είμαι πεπεισμένος πως αποτελεί πολιτικό κεφάλαιο για το δήμο μας.

Εγώ συμμετέχω με το βλέμμα στο αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον κοντά σε νέους ανθρώπους, με νέες ιδέες, για μια νέα πορεία.

Δημήτρης Ζαφείρης: Αγαπητέ φίλε Γιώργο, σε ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σου και καλή επιτυχία στον όμορφο αγώνα μας.