kopilasiaΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΔΥΟ ΑΡΓΥΡΑ & ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ

Στις 3 και 4 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στη λίμνη της Καστοριάς η 3η και τελική φάση των Σχολικών Αγώνων Κωπηλασίας Γυμνασίων και Λυκείων. Από τα σχολεία της Πιερίας πήραν μέρος 8 κωπηλάτες που είχαν καταφέρει να προκριθούν από τη Β΄Φάση, και πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση αφού κατέκτησαν 4 μετάλλια (1 χρυσό,2 αργυρά και 1 χάλκινο) φέρνοντας τον Νομό μας 3ο στην Ελλάδα στον πίνακα μεταλλίων.

 

Αναλυτικότερα, η  Κατερίνα Νικολαΐδου(3ο ΓΕΛ) κατέκτησε, με μια πολύ γρήγορη κούρσα, το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο στο Σκιφ Μαθητριών Λυκείων. Μια ανάσα από το χρυσό μετάλλιο βρέθηκαν οι Ζέρβας Ειρηναίος(4ο Γυμνάσιο) και Τσολόπουλος Αλέξανδρος(7ο Γυμνάσιο ΤΑΔ) που κατέκτησαν τελικά το αργυρό μετάλλιο στο Διπλό Σκιφ Μαθητών Γυμνασίων, όπως και ο Μπικογιάννης Γιάννης(4ο Γυμνάσιο) που πήρε το αργυρό μετάλλιο στο Σκιφ Αγοριών Γυμνασίων.

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν στην Δίκωπο άνευ πηδαλιούχου Μαθητών Γυμνασίων οι Ιγνατιάδης Αλέξιος(Γυμνάσιο Κορινού) και Καζάκου Μαριάν-Κυπριάν(7ο Γυμνάσιο) Τέλος, πέμπτες τερμάτισαν στον τελικό του αγωνίσματος Δίκωπος άνευ πηδαλιούχου Μαθητριών Λυκείων οι Μαρανή Νίκη(5ο ΓΕΛ) και Νικολαΐδου Δέσποινα(2ο ΕΠΑΛ)

Την αποστολή, που πραγματοποιήθηκε με τη φροντίδα της Προϊσταμένης  του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Μαυροπούλου Σοφίας, συνόδεψαν οι καθηγητές Φ.Α. Μπικογιάννης Γ. και Τουλιοπούλου Α, ενώ τα σκάφη  παραχώρησε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης.