Συστατικά
3 αβγά, βρασμένα
50 γρ. σπιτική μαγιονέζα
1 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
αλάτι
πιπέρι
1/4 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
2 τορτίγιες
100 γρ. σολομό, καπνιστό
50 γρ. σπανάκι baby
Για το σερβίρισμα
σπανάκι baby
πάπρικα, γλυκιά
Μέθοδος Εκτέλεσης
Καθαρίζουμε τα αβγά από τα τσόφλια τους. Τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα.
Απλώνουμε τις τορτίγιες στον πάγκο εργασίας.
Μοιράζουμε το μείγμα των αβγών στο κέντρο κάθε τορτίγιας.
Προσθέτουμε τον σολομό, το σπανάκι, και ρολάρουμε τις τορτίγιες.
Κόβουμε τις τορτίγιες σε μικρά ρολάκια.
Σερβίρουμε με σπανάκι baby και πασπαλίζουμε με πάπρικα.
Πηγή: akispetretzikis.com