Συστατικά
2 φέτες ψωμί για τοστ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
4 αβγά, μεσαία
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. κέτσαπ
1 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.γ. θυμάρι
60 γρ. mix τυριών
1 φέτα ζαμπόν

Για το σερβίρισμα

πατάτες τηγανητές
μαγιονέζα
ρόκα
ντοματίνια

Μέθοδος Εκτέλεσης
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά και βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
Βάζουμε τα ψωμιά και αφήνουμε 1-2 λεπτά να πάρει χρώμα. Αφαιρούμε και αφήνουμε στην άκρη.
Τοποθετούμε το ίδιο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αβγά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά να σπάσουν τα αβγά.
Μεταφέρουμε τα αβγά στο τηγάνι, βάζουμε τα ψωμιά και αφήνουμε να ψηθεί η ομελέτα για 1 λεπτό.
Γυρνάμε από την άλλη πλευρά και προσθέτουμε την κέτσαπ, τη μαγιονέζα, το θυμάρι, τα τυριά και το ζαμπόν.
Κλείνουμε τις άκρες από την ομελέτα και κλείνουμε τα δύο ψωμιά για να γίνει σάντουιτς. Ψήνουμε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά να πάρει χρώμα.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές, μαγιονέζα, ρόκα και ντοματίνια.

 

Πηγή:akispetretzikis.com