Υποψήφιος στον συνδυασμό «Κίνηση Δημιουργίας» του υποψήφιου δημάρχου Δίου Ολύμπου Δημήτρη Μυλωνέρου θα είναι ο Αποστόλης Τσινιάνης από τη Σκοτίνα.

 

Δήλωση Δημήτρη Μυλωνέρου

Η αυτοδιοικητική μας ομάδα καθημερινά μεγαλώνει και εμπλουτίζεται με νέα και ικανά πρόσωπα. Στα πλαίσια της συγκρότησης του ψηφοδελτίου μας σήμερα υποδέχομαι τον Αποστόλη Τσινιάνη, ένα νέο άνθρωπο, μηχανικό του εμπορικού Ναυτικού και κυρίως με περίσσια διάθεση για συμμετοχικότητα και προσφορά.

 

Δήλωση Αποστολή Τσινιάνη

Ύστερα από πολλή περίσκεψη αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Δημήτρη Μυλωνέρου να συνταχθώ μαζί του και να προσθέσω και εγώ την ατομική μου προσπάθεια στον συλλογικό αγώνα του Δημοτικού συνδυασμού «Κίνηση Δημιουργίας». Απάντησα καταφατικά στην πρόταση του Δημήτρη, αφού πρώτα σε διαπιστωτικό επίπεδο αντιλαμβάνομαι πως ο δήμος μας πρέπει να τερματίσει την φαύλη περίοδο που διανύει, προκειμένου να ανοίξει πανιά για ένα μέλλον υπό ευοίωνους όρους. Η διαπίστωση πως ο τόπος μας διαθέτει άπειρα συγκριτικά πλεονεκτήματα αποτελεί μόνιμη επωδό κάθε προεκλογικής περιόδου. Αυτό όμως που απαιτείται δεν είναι η διάκριση και επισήμανση των πλεονεκτημάτων του τόπου μας αλλά η αξιοποίηση τους. Ο Δημήτρης Μυλωνέρος είναι ένας νέος, άφθαρτος και με όραμα άνθρωπος, αλλά κυρίως έχει σχέδιο ως βασική προϋπόθεση για να επανεκκινήσουμε το Δήμο μας. Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό του Δημήτρη τόσο εγώ, όσο και πολλοί άλλοι νέοι άνθρωποι, ενώνοντας δυνάμεις, ώστε να μεταβάλλουμε το Δήμο μας σε πρότυπη περιοχή.