Scroll to top

Ακου να δεις της 31ης Αυγούστου 2010


- 30 Αυγούστου 2010

 •  

  tsimponidis

  Εργαζόμενε, μισθωτέ, ιδιωτικέ υπάλληλε, μεροκαματιάρη, αγρότη, εργάτη, μάστορα, καταστηματάρχη, μικρομεσαίε επαγγελματία, συνταξιούχε, νέες και νέοι, άνεργε,  η απραξία και η μη συμμετοχή σας τελειώσανε. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε το ΔΝΤ με τα αστεία του επιχειρήματα να θέλει να εξολοθρεύσει τον μικρομεσαίο Έλληνα. Δεν συγχωρείται σε κανέναν μας η αποχή, η αδιαφορία για τα όσα σχεδιάζουν να μας κάνουν! Επαναστατήστε αδέρφια!

  Η Ελλάδα της αρπαχτής, στις ελάχιστες ημέρες της απεργίας των βυτιοφόρων καυσίμων έκανε τα θαύμα της. Το αποκάλυψε παράγοντας του κλάδου που κατήγγειλε πρατηριούχους καυσίμων που βάλανε καπέλο μέχρι και 15 λεπτά, προφανώς για να… ρεφάρουν απ΄ την ζημιά από την κρίση…

  Η ΝΔ και ο Κ. Καραμανλής τίμησαν την Πιερία στα 5,5 χρόνια διακυβέρνησης αδιαλείπτως, με υφυπουργείο και υφυπουργό. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου ακόμη δεν μας απέδειξε ότι τιμά με τον ίδιο τρόπο το νομό όπου εκλέγονται και 3 βουλευτές της!

  Το βουλευτιλίκι λοιπόν είναι ένα… κλειστό επάγγελμα,έ; Χίλιες φορές να ανοίξει…
  Στο ραντεμπάουτ του Σιδηροδρομικού Σταθμού(στην Λ. Ιασωνίδη) η άσφαλτος υποχώρησε και δημιουργήθηκε μεγάλη λακκούβα στο οδόστρωμα και προκαλεί σοβαρά προβλήματα στα οχήματα. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος, άλλωστε δεν ενδιαφέρει αυτό κανέναν. Με λίγη συμπληρωματική άσφαλτο η δουλειά γίνεται μια χαρά!

  Σύντροφε Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ και της σοσιαλιστικής Διεθνούς κάνε πριν την ΔΕΘ ανασχηματισμό και ξαπόστειλε αυτούς που δεν δουλεύουν και μας δουλεύουν και δεν λένε να βελτιώσουν τους δείκτες αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητάς τους, δηλαδή, σχεδόν όλους!

  Ενόψει του πανηγυριού της Κατερίνης, περιμέντε πάρα πολλές αγάπες, φιλιά, σφιχταγκαλιάσματα, ταξίματα, υποσχέσεις κλπ απ΄ τους υποψήφιους δημαρχαίους, δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους που θα  σας προσεγγίσουν για πρώτη φορά, για να εξασφαλίσουν την ψήφο σας. Μην τους δώσετε εύκολα την χαρά και την ικανοποίηση, γιατί μετά την 7η ή την 14η Νοεμβρίου, ούτε καλημέρα δεν θα σας λένε!

  Όταν είσαι νέος υποψήφιος σύμβουλος στην Πιερία και θέλεις σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνεις γνωστός και να φέρεις κοντά σου τους πολυπόθητους σταυρούς, τότε πάρτο απόφαση: αν δεν πλερώ δεν κάνεις δουλειά. Όλα τα άλλα είναι αστείες αμπελοφιλοσοφίες φίλες και φίλοι υποψήφιοι!(Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε;)

  Δεν ξέρω αν μεταξύ των μολυσμένων κουνουπιών με τον ιό του δυτικού Νείλου και των μολυσμένων καπιταλιστικών εγκεφάλων του ΔΝΤ, ποιοι προκάλεσαν μεγαλύτερη αναστάτωση το καλοκαίρι που μας αποχαιρετάει!(Χίλιες φορές τα άκακα και συμπαθή έντομα, παρά τα άλλα ανθρωποειδή καθάρματα, που-λένε πως- νοιάζονται για το καλό μας!)

  Όπως αναμενότανε και αποκλειστικά η στήλη είχε προαναγγείλει στις αρχές Ιουλίου, ο συντοπίτης μας ιστορικός και συγγραφέας Γιάννης Καζταρίδης ανέλαβε την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας και είναι περισσότερο από σίγουρο πως διαθέτει τα προσόντα για να πετύχει στον πραγματικά δύσκολο ρόλο του!

  Που να τολμήσουν να μειώσουν τους 300 βουλευτές στους 200 οι σημερινοί κυβερνώντες του ΠΑΣΟΚ; Το ρημάδι το πολιτικό κόστος τι σου κάνει λοιπόν…

  Όλα τα είχαν οι βαμβακοπαραγωγοί μας, το πράσινο σκουλήκι τους έλειπε. Ο λόγος τώρα στους ντόπιους βουλευτές μας να πιέσουν τον ΕΛΓΑ να εγκρίνει κατ΄ εξαίρεση αποζημιώσεις. Διαφορετικά κλάφτα Χαράλαμπε!

  Οικογενειοκρατίας το ανάγνωσμα ξανά και ξανά. Στην κωμόπολη του Καρπενησίου  αυτήν την φορά. Ο υιός Ντόρας να συνεχίσει την διαιώνιση του βασιλείου. Άντε και σειρά θα πάρουν και τα δίδυμα του Κώστα Καραμανλή, επειδή τυγχάνει να έχουν το ίδιο επώνυμο. Και η μεγάλη πλάκα είναι πως ο κόσμος θα τους υπερψηφίσει…

  Ωραία, μεταφέρεται-επιτέλους- το νοσοκομείο μας στο νέο χώρο του, νοείται όμως να μην έχει το αντίστοιχο προσωπικό για να λειτουργήσουν τα αντίστοιχα τμήματά του και να παράσχει φροντίδα υγείας στον κόσμο;(Σιγά μην ιδρώσει το αυτί  των «αρμοδίων» για να κάνουν κάτι…)

  Απορία: από πότε δηλ. είναι είδηση πως δήμαρχος πληρώνει εισιτήριο απ΄ την τσέπη του, σε εκδήλωση που πάει για να ψυχαγωγηθεί, σε δήμο όπου δεν είναι δικαιοδοσίας του;(Στο κάτω-κάτω της γραφής αν δεν πληρώσουν οι καλά αμειβόμενοι αιρετοί, γιατί έχετε την απαίτηση να πληρώνει ο μεροκαματιάρης Έλληνας που τον στριμώξατε στην γωνία;)

  Να ανοιχτούν ΟΛΟΙ οι λογαριασμοί διευθυντών που υπηρέτησαν ή υπηρετούν σε σημαντικές θέσεις ευθύνης στο δημόσιο τομέα σ όλη την χώρα, πρότεινε ο Διευθυντής της Β ΔΟΥ Κατερίνης Κώστας Καμάκας. Πολύ καλή, εύκολη και σωστή πρόταση. Μην υπολογίζετε το ρημάδι το πολιτικό κόστος και προχωρήστε σύντροφοι του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης!

  Ελλάδα χώρα Ευρωπαϊκή, σου λέει. Ανεπτυγμένη. Πολιτισμένη. Και οι 321 νεκροί υπήκοοί της που συνέχισαν-και μήπως συνεχίζουν ακόμη- να παίρνουν τις συντάξεις τους, τι είναι;

  Σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ με το πάρτυ των μπόνους στην ΕΡΤ θα ασχοληθεί κανείς; Γιατί με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ χρήματα κάνουν πάρτυ οι βολεμένοι αργόσχολοι στην κρατική τηλεόραση. Α ρε ΓΑΠ. Κοιμάσαι κι ονειρεύεσαι!

  Επιμύθιο: Σύντροφε Πρόεδρε ΓΑΠ, πρέπει να έχεις πολύ πολύ θάρρος για να βγεις και να μιλήσεις από το βήμα της ΔΕΘ. Ξανασκέψου το!

 • Δείτε επίσης...