tsimponidis

 

Από 0,75 λεπτά το κουτάκι η Ασπιρινούλα πήγε απευθείας στο 1 Ευρώ και εμείς ψάχνουμε να βρούμε άκρη στο σκάνδαλο  Novartis. Την τύφλα μας!

Και γιατί τάχα να μετονομαστεί το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ή τα υπεραστικά ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη σε «Νίκος Γκάλης»; Εναλλακτικά υπάρχουν τα «Γιώργος Κούδας», «Σάκης Ρουβάς»,  «Κώστας Χατζηχρήστος», «Θανάσης Βέγγος» κλπ. Χάθηκε το μέτρο, χάθηκε τελείως η μπάλα, Δήμαρχε της συμπρωτεύουσας!

Μην θεωρήσετε καθόλου απίθανο ή εντυπωσιακό στο τέλος να  απελευθερώσουν τον Κουφοντίνα ή οποιονδήποτε άλλο από τα μέλη της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης που για χρόνια απασχολούσε την χώρα μας!

Πυροβόλησαν υπάλληλο της ΔΕΗ  που πήγε να κόψει το ρεύμα σε κάποιον ταβερνιάρη στην Αθήνα και το κάνανε θέμα. Δηλαδή, τι θα έπρεπε, να τον κεράσει μήπως και καφέ; Κάποιοι στην εξουσία δεν καταλαβαίνουν Χριστό! (Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εγκρίνω την πράξη!)

Στην γνωστή διαμάχη της «αριστερής» πρώην Βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. Ρεπούση με τον αγαπημένο μας ηθοποιό Κώστα Βουτσά τίθεται θέμα με ποιον είμαστε; Σαφέστατα με τον ακούραστο και αγέραστο Βουτσά!

Και άντε τώρα να πεις στον γιατρό σου να σου γράψει άλλη φαρμακευτική αγωγή αποκλείοντας την καθ’ όλα νόμιμη και αξιολογότατη Novartis!

Από τους αποτελεσματικούς ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης ο Αντιδήμαρχος Δίου Ολύμπου Γιάννης Πούλιος. Με ό,τι κι αν ασχολείται το κάνει με πολύ ζήλο, αγάπη και όρεξη. Τυχερός ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος και σωστή η επιλογή του!

Δεν ξεχνάμε και δεν πρέπει να ξεχνάμε ή να παραβλέπουμε ότι  εμπνευστής και δημιουργός του επαίσχυντου φόρου των ακινήτων, του ΕΝΦΙΑ, είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, γνωστός ως Μπένι. Ό,τι και να γίνει αυτός είναι ο άνθρωπος που το προχώρησε και δεν του το συγχωρούμε ποτέ αυτό!

10 καταστήματα τροφίμων διαθέτει αυτήν την στιγμή ο τοπικός επιχειρηματίας από τα Φωτεινά Πιερίας, Κώστας Πίτσιας, και εύχομαι να τα κάνει 20 και, γιατί όχι, σύντομα και 30 ή και ακόμη περισσότερα. Η ανάπτυξη στον τόπο μας έτσι έρχεται (αρκεί βέβαια οι άγριες φορολογίες να μην συνθλίβουν τον επιχειρηματία) και με τη στήριξη όλων μας, αφού διαθέτει ποιοτικά και ντόπια προϊόντα σε χαμηλές τιμές!

Θεωρώ ότι η επανεκλογή της εκδότριας αυτής της εφημερίδας στο κορυφαίο συνδικαλιστικό Όργανο ΕΙΕΤ (Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου) δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Η Σμαρώ Γιαννούλη είναι μια μεθοδική εκδότης, που εργάζεται σκληρά υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες και τα δεδομένα της αγοράς. Και δημόσια λοιπόν οφείλω να την συγχαρώ για την ενασχόλησή της με το συνδικαλιστικό Όργανο που ανδροκρατείται και να ευχηθώ κάθε επιτυχία και στη νέα της θητεία!

Μπράβο στον παπά Δημήτρη στο Δίον, που επιμένει και διοργανώνει το Αντάμωμα των κατοίκων του οικισμού 23 χρόνια τώρα αδιαλείπτως, με την συνδρομή των ανθρώπων της περιοχής του. Μακάρι να υπήρχαν μιμητές του για το καλό των δημοτών των τοπικών κοινωνιών…

Άνευρη πλέον η μικρή οθόνη. Τόσες πετυχημένες σατυρικές σειρές, «Ελληνοφρένεια», «Ράδιο Αρβύλα», «Ροντέο», «Όλα»,   πολύ πρόσφατα όλες κόπηκαν ή σταμάτησαν όλως τυχαίως (;). Πιστεύεις ειλικρινά πως είναι τυχαίο όλο αυτό αγαπητέ συνέλληνα;

Καταδικαστέα πράξη η επίθεση πολίτη εναντίον εφοριακού υπαλλήλου αλλά νομίζω ότι όλοι πρέπει να δείξουν κατανόηση στην ενέργεια στην οποία προβαίνει ένας απλός πολίτης που στραγγαλίζεται πανταχόθεν! Δεν το κάνει γιατί το θέλει ή γιατί του αρέσει. Παλεύει να επιβιώσει ο καθένας και τις περισσότερες φορές έχει απόλυτα δίκιο ο πολίτης!

Πάντως όταν έρθει η προεκλογική περίοδος στους Δήμους ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα συνεχίζει να λέει τα ίδια που υποστηρίζει και σήμερα για τους Σκοπιανούς και αν ναι θα υπάρξουν νοήμονες Θεσσαλονικείς που θα τον ξαναψηφίσουν; Αν τότε τον ψηφίσουν, με συγχωρείτε πολύ αλλά δεν φταίει ο ίδιος για τα όσα μας συμβαίνουν  στην καμπούρα  μας!

Δεσμεύτηκαν να πληρώσουν την 1η Δόση για τα νέα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ στα τέλη Μάρτιου, πριν το Πάσχα. Για να δούμε, θα τηρήσουν την δέσμευσή τους αυτήν την φορά;

Επειδή τυχαίνει να παρακολουθώ το «Master Chef» και χωρίς να έχω καμία απολύτως επίδοση στην μαγειρική θεωρώ ότι η τηλεθέαση μετράει περισσότερο παρά να δούμε καλούς νέους μάγειρες να μας δείχνουν ωραία πιάτα και πρωτότυπες συνταγές. Κρίμα αγαπητοί υπεύθυνοι του Star, μας απογοητεύσατε…

Χαλαρώνουν τα capital controls. Βέβαια κάποιοι παραβλέπου
ν ή και ξεχνούν το γεγονός ότι τεράστιος αριθμός του Ελληνικού λαού δεν έχει δεκάρα τσακιστή στις τράπεζες για να κάνει έστω και μία ανάληψη…

Είναι πολύ άσχημο να σου ’ρχεται ταχυδρομικά ληγμένος ημερολογιακά λογαριασμός από υπηρεσία. Μπορεί να μην έγινε εσκεμμένα, δεν παύει όμως να είναι αρνητικό για τον πολίτη πελάτη. Και δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολος ένας σωστός προγραμματισμός. Κάντε μας την… χάρη δηλαδή! (Κι ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω στο θέμα!)

Επιμύθιο: καλύτερη η θρησκευτική από την πολιτική νηστεία! Καλή μας Σαρακοστή συνέλληνες!