tsimponidis

 

Τεράστιο θέμα η ύπαρξη φοιτητών και σπουδαστών σε μια πόλη. Επειδή τυγχάνει να μετακινούμαι προς Λάρισα, που έχει και σύγχρονο πανεπιστήμιο αλλά και τεράστιο ΤΕΙ, είναι γεγονός ότι της δίνει άλλη ώθηση και άλλη πνοή και μάλλον θα πρέπει να πιέσουμε για την δημιουργία νέων  τμημάτων ΤΕΙ ή και ΑΕΙ στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας!

Στον επίλογο του χειμώνα είδαμε και πάλι άσπρη μέρα. Έστω κι έτσι το καταχαρήκαμε και το χρειάζεται και η μητέρα φύση για να λειτουργήσει!

Να τους χαιρόμαστε. Στο νέο αίμα που εισέρρευσε στην κυβέρνησή μας αναφέρομαι. Τώρα, πόσο νέο αίμα είναι ο Φώτης Κουβέλης είναι άλλη υπόθεση, αλλά έγινε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Υπουργός και αυτός. Για λίγο το έχετε;

Η Πιερία όμως πάλι στην απέξω στον ανασχηματισμό. Μπέττυ, Χαρίλαε και Στέργιο υπομονή. Next time! (Αν βέβαια υπάρξει και δεν σας προλάβουν τίποτα πρόωρες εκλογές…)

Πολύ ενδιαφέρων ο λεκτικός πόλεμος της πάλαι ποτέ πανίσχυρης αριστερής Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον σημερινό σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού της κυβέρνησης Καρανίκα. Δουλειά δεν είχε ο διάολος…
Και ναι, υπάρχει Πολύγυρος Θεσσαλονίκης, όπως μας ενημέρωσε η κρατική και πάντα έγκυρη και ενημερωμένη ΕΡΤ, μέσα από μια σύνδεση στο δελτίο ειδήσεών της. Και άντε να πούμε το κλασσικό «οι αμόρφωτοι και αστοιχείωτοι των ιδιωτικών καναλιών». Αυτούς όμως που τους πληρώνουμε εμείς, νοείται να είναι τόσο αμόρφωτοι;

Ένας μάλλον αστείος χιονιάς μάς επισκέφθηκε και είχαμε συνεχείς διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος. Φανταστείτε τι είχε να γίνει αν τα φαινόμενα ήταν παρόμοια με την κακοκαιρία που χτύπησε την Αμερική!

Η Κατερίνα Μάρκου έκανε την επιλογή της. Το αν την ακολουθήσουν οι ψηφοφόροι-πρόβατα αυτό θα πρέπει να μας απασχολεί. Άλλωστε δεν είναι ούτε η πρώτη, αλλά σίγουρα δεν είναι ούτε καν η τελευταία που μεταπηδάει σε άλλο χώρο!

Και με την ευκαιρία η κ. Μάρκου είχε κάποιες απόψεις αναφορικά με το ηλεκτρικό ρεύμα και αν αυτό πρέπει να κόβεται στους φτωχούς πολίτες. Εσείς στη ΝΔ ελπίζω και πιστεύω να την έχετε συνεφέρει σχετικά με την άποψη αυτή!

Εκεί στο Ποτάμι για χαλαρώστε λιγουλάκι. Ο τελευταίος ας κλείσει και την πόρτα του κόμματος που μπάζει από παντού…

Και μέσα στον γενικό χαμό και αλαλαγμό ο Πανίκας Ζορό, ο πρώην Περιφερειάρχης μας,  μας υπόσχεται να γίνει Δήμαρχος ή Βουλευτής οσονούπω. Απέραντο φρενοκομείο η Ελλάς!

Συγγνώμη από τους πάμπολλους φίλους της Βίκης Χατζηβασιλείου αλλά αν αυτό που κάνει με τόση επιτυχία δεν λέγεται εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου τότε τι άλλο  μπορεί να είναι;

Λεφτά υπάρχουν αλλά μόνον για την ΕΡΤ. Όπως όλοι πληροφορηθήκαμε, το κάθε επεισόδιο στην ΕΡΤ με τον Γιάννη Ζουγανέλη στοιχίζει μόνον 13.840 Ευρώ. Πληρώστε κοροϊδάρες Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες για εκπομπές της μπούρδας και της ανοησίας! Την ώρα που ο κόσμος πεθαίνει -στην κυριολεξία- της πείνας!

Μια τόση δα χώρα με μικρό πληθυσμό τα Σκόπια, κι όμως παίζουν δυνατό διπλωματικό παιχνίδι. Η αδράνεια και αδιαφορία μας των τόσων χρόνων στην παγκόσμια σκηνή έχει δυσάρεστες συνέπειες που δεν είναι δυνατόν να αποδεχτούμε έστω και αυτήν την στιγμή!

Και νέες αυξήσεις στην κινητή τηλεφωνία επί θύραις. Πόσο ακόμη αντέχει αυτός ο ήρωας Έλληνας φορολογούμενος πολίτης; Βάλτε κι άλλους φόρους. Αντέχουμε!

Βογκάει όλος ο κόσμος κλαίνε και κυβερνητικοί Βουλευτές. Η συντρόφισσα Καρακώστα μάς παραπονέθηκε πως από τα 7.000 Ευρώ που λαμβάνει κάθε μήνα τής μένουν μόνον 2.000 Ευρώ. Μιλάμε έχουν ξεφύγει κατά πολύ και δεν υπάρχει κανείς να τους συμμαζέψει – συμμορφώσει!

Η ΕΡΤ απέκτησε 49 νέους προϊσταμένους απ’ ότι θα μάθατε από τα ΜΜΕ. Την ώρα που ο Ελληνικός λαός λιμοκτονεί και τα ιδιωτικά κανάλια κλείνουν το ένα μετά το άλλο, οι κυβερνώντες κρατικιστές με τα δικά μας χρήματα συνεχίζουν απτόητοι το πάρτι τους σε 4 κανάλια, που εκτός των αθλητικών μεταδόσεων δεν έχουν να προσφέρουν σχεδόν τίποτα!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την Πέμπτη 8 Μαρτίου, αγαπητές κυρίες και δεσποινίδες, τιμήστε την ημέρα και μην την ευτελίζετε παρακαλώ!

Απίθανα πράματα και πάλι στα Ελληνικά γήπεδα. Το κράτος των Αθηνών θέλει, ξέρει και μπορεί πάντα να κερδίζει παρτίδες χωρίς να παιχτεί κανένα παιχνίδι!

Η παραίτηση της κ. υπουργού και του συζύγου της, της κυβέρνησής μας, μάλλον πέρασε στα ψιλά. Αν ήταν όμως οι «κακοί οι δεξιοί» ή και οι «καθεστωτικοί ΠΑΣΟΚοι», όπως τους αποκαλούσαν μέχρ
ι πρότινος, ακόμη θα είχανε να λέγανε οι υπερευαίσθητοι δημοκράτες της αριστεράς!

Ζωή με δόσεις και ζώντας για την δόση καταντήσαμε πια!

Τα περαστικά μου στον καλό φίλο Γιώργο Καλαμάτα, Διευθυντή του Ομίλου Αμβροσιάδη, για το πρόβλημα υγείας που πέρασε και μην ξεχνάς φίλε «You only live once»!

Διόρισε ο Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης ως Αντιπρόεδρο σε Νοσοκομείο νησιού κάποιον που επαγγέλλεται ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ. Δεν ξέρω πως το δικαιολογείτε εσείς όλο αυτό, αν και είναι δικαίωμά του να κάνει ό,τι θέλει, κάτι που κάνει μονίμως πλέον…

Αλγεινή εντύπωση στο πανελλήνιο για τη μη χρήση του θρησκευτικού όρκου από τους νέους υπουργούς. Βέβαια ιδεολογικά το είχαν ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό πως δεν θέλουν την εκκλησία και τους συν αυτή. Απλά καλό είναι να έχουμε μνήμη όταν χρειαστεί!

Σηκώστε μανίκια και ματώστε νέοι υπουργοί και υφυπουργοί

Επιμύθιο: Περισσεύει τίποτα από το επίδομα ενοικίου και για εμάς το πόπολο ή μόνον για τους υπουργούς και του υφυπουργούς σας προβλέπεται;