Πιερικός Αρχέλαος

Μια ιδιαίτερη νότα χαράς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αποτελούν και οι συνεχείς διακρίσεις των τμημάτων του Πιερικού Αρχελάου και της θυγατρικής του Κατερίνη 2008. Ο Πιερικός Αρχέλαος ουσιαστικά έχει ανέβει στη Α2 και η γυναικεία του ομάδα, που πήρε το πρωτάθλημα, ετοιμάζεται για τους αγώνες μπαράζ και είναι υποψήφια και αυτή για την Α2. Πρωτάθλημα στην κατηγορία τους φέτος κατέκτησαν και οι νεανίδες.

Από την άλλη πλευρά, η Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ, το «φυτώριο» της μεγάλης ομάδας, κατέκτησε και αυτή το πρωτάθλημα και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ. Επίσης, το πρωτάθλημα πήρε και η προπαιδική ομάδα. Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι γίνεται μια σοβαρή δουλειά από όλες τις κατευθύνσεις και το αποτέλεσμα έγινε αμέσως ορατό και χειροπιαστό. Μεγάλο μερίδιο στις επιτυχίες αυτές έχουν και οι πολυπληθείς φίλοι του συλλόγου, που η συμμετοχή τους στις δραστηριότητες είναι μαζική, ουσιαστική και πάνω από όλα συγκινητική.  Ήδη, για το μεθεπόμενο Σάββατο 29 Μαΐου ετοιμάζεται ένα χάπενινγκ που θα πραγματοποιηθεί στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης σε συνεργασία με μεγάλο τοπικό χορηγό της ομάδας.  Όσο για τον κυριακάτικο αγώνα στο Άργος με την ΑΕΚ, η αποστολή αναχωρεί το μεσημέρι του Σαββάτου και όπως είναι φυσικό, χωρίς άγχος. Οι προπονήσεις βέβαια είναι τακτικές και συμμετέχουν όλοι, αλλά αυτό που ξεχωρίζει από τις προηγούμενες είναι το αεράτο και πιο χαλαρό σχετικά με την πίεση της υπόλοιπης αγωνιστικής χρονιάς, κλίμα.

Για τον αγώνα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Παρόλο που τελειώνει το πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες για τους δικούς τους λόγους ενδιαφέρονται για κάθε παιγνίδι. Το Άργος κυνηγάει την πέμπτη θέση και επιδιώκει το στόχο αυτό. Εμείς προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο εκτός έδρας παιγνίδι και ευελπιστούμε να κατακτήσουμε τη νίκη».