Το παραδοσιακό τζάκι καίει πολλά ξύλα, διότι υπάρχει πλήρης απουσία ελέγχου της καύσης. Ένα ανοιχτό παραδοσιακό τζάκι , δεν παύει να αποτελεί μια φυσική ρουφήχτρα της ζέστης π.χ. από το καλοριφέρ , που καταλήγει στην καμινάδα.

 

Η τοποθέτηση μιας ενεργειακής κασέτας, δηλαδή μιας ειδικής εστίας κλειστού τύπου που μετατρέπει το απλό τζάκι σε ενεργειακό παρέχοντας ασφάλεια, μεγάλη θερμαντική απόδοση και ελάχιστη κατανάλωση ξύλων.

 

Η μετατροπή ενός παραδοσιακού ανοικτού τζακιού σε ενεργειακό γίνεται συνήθως εύκολα, χωρίς πολλά μερεμέτια και χωρίς μεγάλη ενόχληση για τους διαμένοντες στο σπίτι.

 

Οι συσκευές LAVA Energy αποτελούν τη λύση στο κρύο για τον χειμώνα που έρχεται! Είναι πλήρως οικολογικές με απόδοση 90%, πιστοποίηση CE, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και προσαρμόζονται σε κάθε τύπο τζακιού. Κατάλληλες για να ζεστάνουν χώρους 80-150 τ.μ.

 

Συγκεκριμένα, εκτός του οικονομικού προβλήματος που μπορεί να λύσει για αυτόν που θα την τοποθετήσει στην κατοικία ή την επιχείρησή του, δίνει λύση και σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, αυτό της ρύπανσης από την αιθαλομίχλη που προκαλούν τα τζάκια και λοιπές θερμάστρες-συσκευές που χρησιμοποιούν ξυλεία.

Art ofChimney, τηλ.: 6948062235