Το κανάλι στο YouTube «Temponaut Timelapse» εξειδικεύεται στην αποσύνθεση τροφών.

Στο πιο πρόσφατο timelapse βίντεο που ανέβηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζεται τι παθαίνει το κέτσαπ εάν μείνει για 21 μέρες στον αέρα.

Σε αντίθεση με άλλα τρόφιμα που παρουσιάζονται στο κανάλι, το κέτσαπ δεν σαπίζει καθώς περιέχει στη σύστασή του σειρά φυσικών συντηρητικών, όπως είναι το ξύδι, η ζάχαρη και το αλάτι.

Αυτά τα συστατικά, μαζί με τυχόν άλλα χημικά συντηρητικά, εμποδίζουν την ανάπτυξη βακτηριδίων που προκαλούν την έναρξη της σήψης.

Δείτε το βίντεο: