Δεν άργησε να γίνει viral το στιγμιότυπο με τον πρώην διοικητή του ΝΑΤΟ να πετά το κινητό του όταν άρχισε να χτυπά στη διάρκεια συνέντευξής του στο CNN.

Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς που η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη δέχτηκε επίθεση από Ιρακινούς διαδηλωτές. Ο εν αποστρατεία στρατηγός του Αμερικανού στρατού κλήθηκε στο CNN για να σχολιάσει το περιστατικό.

Στη διάρκεια της συνέντευξης όμως έγινε κάτι που δεν πρέπει να έχει ξανασυμβεί ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα.

Είχε αρχίσει να αναλύει τις απόψεις του για το περιστατικό όταν ξαφνικά το τηλέφωνό του άρχισε να χτυπάει στη διάρκεια της συνέντευξης.

Ο Wesley Clark σόκαρε τον παρουσιαστή του CNN Jim Sciutto όταν εκτόξευσε το τηλέφωνό του στο στούντιο τη στιγμή που άρχισε να χτυπάει.

«Λυπάμαι για αυτό» σχολίασε αμέσως ο Wesley Clark που έκανε τον παρουσιαστή να γελάσει με το περιστατικό. «Αυτή είναι η καλύτερη αντίδραση σε κινητό που χτυπάει ζωντανά στον αέρα. Πολύ καλά στρατηγέ» σχολίασε ο παρουσιαστής του CNN.

Φυσικά και το απόσπασμα από το περιστατικό δεν άργησε να βρει τον δρόμο του στα social media και να γίνει viral, με τους χρήστες του Twitter να δίνουν ρεσιτάλ με τον σχολιασμό τους.