Απίστευτο θράσος από κάποιους, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως αυτή την περίοδο τα σχολεία είναι κλειστά λόγω του κορονοϊού, διέρρηξαν το κτίριο του 2ου Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού και έκλεψαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προτζέκτορα και άλλα αντικείμενα.

 

 

Ωστόσο δεν πρόλαβαν απ’ ότι φαίνεται να… χαρούν αφού χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών οι δράστες συνελήφθησαν και βρέθηκε ο κλεμμένος εξοπλισμός.

Το γεγονός γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο facebook ο διευθυντής του σχολείου Δημήτρης Χλεμές, ο οποίος ευχαρίστησε τον διοικητή του Α.Τ. Πύδνας Κολινδρού Διονύσιο Καρανάτσιο, τον υποδιοικητή Γεώργιο Φόλιο, τον τοπικό αστυνόμο Γεώργιο Βασιλειάδη και όλα τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος.

Συγκεκριμένα ο κ. Χλεμές έγραψε:

Ένα πολύ δυσάρεστο συναίσθημα ένιωσα σήμερα το πρωί όταν ανοίγοντας την πόρτα του σχολείου αντίκρυσα ένα εργαστήριο Πληροφορικής και έναν διάδρομο κυριολεκτικά βομβαρδισμένα… Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, Projector και άλλα αντικείμενα εκλάπησαν!!! Η υποδειγματική ανταπόκριση της Αστυνομίας, ο επαγγελματισμός τους και η ευσυνειδησία τους συνέβαλαν στην άμεση σύλληψη των δραστών και την εύρεση των απολεσθέντων! Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον διοικητή του Α.Τ. Πύδνας Κολινδρού Διονύσιο Καρανάτσιο, τον υποδιοικητή Γεώργιο Φόλιο και τον Τοπικό Αστυνόμο Κολινδρού Γεώργιο Βασιλειάδη καθώς και σε όλα τα στελέχη του Α.Τ. Πύδνας Κολινδρού! Μόνο υπερήφανοι και ασφαλείς θα πρέπει να αισθανόμαστε με τέτοια στελέχη της Ελληνικής αστυνομίας!

Δείτε την ανάρτηση:

 

https://www.facebook.com/100000698816008/posts/3243786835654578/