Δροσερή, χαλαρή και χαμογελαστή παρουσιάστηκε η Ελεονώρα Μελέτη κατά τη σύντομη επίσκεψή της στην Πιερία, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με απλό κόσμο και να συναντήσει φίλους και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Η περιοδεία της υποψήφιας ευρωβουλευτή ξεκίνησε από τη βόρεια Πιερία και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (01/06) στην Κατερίνη με την καθιερωμένη βόλτα στον πεζόδρομο της πόλης.
Έχοντας την εμπειρία της επικοινωνίας, η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια πέρασε το μήνυμα της δικής της υποψηφιότητας, καθώς και το βασικό μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας που είναι η συμμετοχή στην κάλπη.
Δήλωσε ενθουσιασμένη από το πόσο ζεστοί, χαμογελαστοί και φιλόξενοι είναι οι Πιεριείς, εκφράζοντας τη χαρά της που είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την περιοχή μας.
«Εύχομαι και ελπίζω να τα πούμε στην κάλπη στις 9 Ιουνίου», είπε με τον γνωστό άμεσο τρόπο της, υπογραμμίζοντας πώς όλοι θα πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι σημαντική η συμμετοχή στις εκλογές, γιατί με την ψήφο μας γινόμαστε όλοι συνδιαμορφωτές μιας πραγματικότητας, στην οποία θα κληθούμε όλοι να ζήσουμε.