Υλικά

  • 1 μπουκάλι ξηρό κόκκινο κρασί
  • 2 κ. σ. νέκταρ αγαύης
  • 1/4 φλ. τσαγιού grand marnier
  • 1/4 φλ. τσαγιού μπράντι
  • 1 πορτοκάλι, κομμένο στη μέση και στη συνέχεια σε φέτες
  • 1 λάιμ, κομμένο σε φέτες
  • 1 αχλάδι, κομμένο σε φέτες
  • 1/2 φλ. τσαγιού σπόρους ροδιού
  • 2 ξυλάκια κανέλας

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε μια μεγάλη κανάτα ρίξτε το νέκταρ αγαύης, το grand marnier, το κονιάκ, το πορτοκάλι, το λάιμ, το αχλάδι, τους σπόρους ροδιού, τα ξυλάκια κανέλας. Ανακατέψτε για να συνδυαστούν.
Βήμα 2
Προσθέστε το κόκκινο κρασί και ανακατέψτε.
Βήμα 3
Σκεπάστε και τοποθετήστε το στο ψυγείο για 1-2 ώρες (όσο περισσότερο μείνει τόσο καλύτερη γεύση θα έχει).
Βήμα 4
Σερβίρετε τη σανγκρία σε ποτήρι με πάγο ή παγωμένη από το ψυγείο.